• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA šampion se oglasio nakon skandala u Bostonu! Trener spavao sa pomoćnicom, a istina je drugačija: "Užasno je!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši igrač Lejkersa, Klipersa, Voriorsa, Met Barns, oglasio se povodom situacije u Bostonu.

 Trener-Bostona-Ime-Udoka-spavao-sa-pomocnicom-oglasio-se-Met-Barns Izvor: Ime Udoka Met Barns Profimedia/Twitter/Matt Barnes

Skandal potresa NBA ligu. Trener Bostona Ime Udoka spavao je sa pomoćnicom iz svog stručnog štaba. Prevario je svoju suprugu, poznatu glumicu Niju Long. Zbog toga je suspendovan od strane kluba na cijelu sezonu, pa se podigla bura. Prve informacije bile su da su njih dvoje bili u dobrovoljnoj vezi. Odonsno da nije bilo nikakve prisile i da su oboje pristali na to. Sada se pojavljuju drugačije objave, pa se oglasio i Met Barns.

I dalje su u pitanju samo spekulacije, mada se piše i priča da je Udoka počeo da joj prijeti kada je ona odbila da nastavi vezu, kao i da nije bila jedina u klubu sa kojom je imao neprofesionalne odnose, odnosno nepristojne komentare. Istraga unutar kluba je u toku i još uvijek se čekaju neke zvanične informacije oko toga. Kada se priča tek pojavila, mnogi su bili na strani trenera, jer "nisu razumjeli zašto je suspendovan ako je veza bila dobrovoljna". Među njima je bio i Met Barns, bivši košarkaš Klipersa, Lejkersa, Filadelfije, Voriorsa i čovjek koji je sa Golden Stejtom osvojio titulu 2017. godine.

"Oni neće da kažu šta znaju ja sam sada dio medija i trudim se zato da ne budem kao ostali, da govorim samo činjenice i ono što je istina. Nisam znao sve činjenica, stao sam u odbranu Udoke. Kada sam razgovarao sa nekim ljudima, obrisao sam objavu. SItuacija u Bostonu je baš loša, užasna je, ružnija nego što smo mislili. Zato sam obrisao sve, ne mogu da podržim takve stvari. Nije na meni da vam kažem, ako izađe u javnost, neka izađe. Poslije objave sam pričao sa nekim ko zna sve detalje i to sr**e je žestoko. Molim se za sve koji su umiješani. Mnogi su se umiješali i komentarisali ono što sam napisao tada, nadam se da će vidjeti i ovo, prerano sam se oglasio, pogriješio sam što sam to učinio bez svih informacija. Ostaviću stvari na tome, Bog vas blagoslovio", rekao je Barns u kratkom video snimku na društvenim mrežama.

Ovo je Alison Fister, žena sa kojom se spekuliše da je prevario suprugu:

Ime i Nia su u vezi dosta dugo, a u novembru 2011. godine su dobili dijete, sina Keza. Vjerili su se u maju 2015. godine, ali se još uvijek nisu vjenčali. Poslije svega što se dogodilo, teško je vjerovati da će se to dogoditi. Kada je prevara u pitanju, nije objavljeno ime osobe sa kojom je Udoka imao intimne odnose, ali s obzirom na to da je jedina ženska osoba u stručnom štabu Alison Fister, jasne su indicije da je u pitanju ona.

Ovo je Nia Long:

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC