• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS U STUDIJU ZBOG JOKIĆA: Rekao da rasisti glasaju za Nikolu, a onda ga je čuveni NBA as poklopio (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kendrik Perkins voli da ima "kontroverzna" mišljenja, ali sada je stvarno pretjerao.

 Rasprava u studiju zbog jokića i rasizma Izvor: Printscreen/YouTube/Denver Nugget/instagram/officialnbabuzz

Pravi haos je nastao u studiju zbog Nikole Jokića. Rasprava oko toga ko će biti MVP regularnog dijela sezone ovoga puta prerasla je u pravi sukob, a sukobili su se Džej Džej Redik i Kendrik Perkins. Nekadašnji centar šampionske generacije Bostona Perkins redovno je u prošlosti kritikovao Jokića, dok ga je Redik u više navrata branio, a buru je izazvala izjava Perkinsa od prije nekoliko dana. 

"Kada gledamo ko je sve osvojio MVP nagradu od 1990. godine, samo trojica njih nisu bili u Top 10 strelaca lige: Stiv Neš, Nikola Jokić i Dirk Novicki. Šta oni imaju zajedničko?", zapitao se Perkins. 

Ono što im je zajedničko je da su bijelci, a to što je Perkins implicirao na rasizam i na to da navijači glasaju za Jokića jer je bijelac naljutilo je nekadašnjeg šutera Orlanda, Milvokija, Filadelfije, Klipersa, Pelikana i Dalasa. 

"Želim samo nešto da kažem. Stivene ne želim da uvrijedim tebe ni "First Take". Mislim da je ova emisija jako vrijedna i čast mi je što sam svaki dan za ovim stolom, zaista jeste. Ali ono čemu smo upravo prisustvovali je problem sa emisijom. Kreiramo mišljenja koja u realnosti ne postoje. Implikacija da su bijeli glasači koji glasaju rasisti i favorizuju bijele igrače je problem", rekao je on, a Perkins mu je odmah upao u riječ.

"Ja nisam, ja nisam, ja nisam, ja nisam", ponavljao je jako glasno i uporno Perkins i na kraju povišenim tonom dodao: "Ja iznosim činjenice, to su činjenice!"

Ipak, nije htio da popusti Redik ni za pedalj: "Da, to si mislio! Svi znamo šta si mislio prije neki dan, svi znamo šta si mislio ovoga puta", završio je Redik ljutito, nakon čega je Stiven A. Smit prekinuo ovu raspravu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC