• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMAO SAM PROBLEME, SVAĐAO SAM SE SA DUŠKOM I SAIGRAČIMA! Vildoza potvrdio glasine, pa se izvinio: Svi to znaju...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Luka Vildoza se nedavno rastao sa dugogodišnjom djevojkom Ajnarom Hihon i to je uticalo na njegove igre.

 Luka Vildoza o utakmici i raskidu sa djevojkom Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Luka Vildoza se vraća! Poslije nekoliko mečeva u kojima je bio prilično loš nakon pobjede nad Valensijom u Evroligi ga je trener Duško Ivanović pohvalio, a nakon svega se oglasio i sam Argentinac. 

"Malo sam umoran. Povrijedio sam se u meču sa Baskonijom, sada se vraćam u ritam. Imam ekipu koja me želi u timu i pobijedili smo. Igram dobro, posebno jer sam ubacio neke trojke sada. Trudim se da se vratim u svoj ritam, i da pomognem timu. Bitno je da kao ekipa igramo dobro. Pobjeđujemo i gubimo kao tim", rekao je Vildoza, a onda potvrdio glasine o tome da se nedavno rastao sa djevojkom! 

Plejmejker Crvene zvezde je istakao da je zbog rastanka sa dugogodišnjom dhevojkom Ajnarom Hihon imao problema kako na terenu tako i van njega.

"Kao što sam rekao Imao sam neke probleme u privatnom životu, osjećao sam se tužno. Svi znaju o tome, znaju koliko mi je ona bila važna, čuli ste sve. Sada se vraćam životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan“, rekao je Vildoza poslije utakmice. Pogledajte kako izgleda Ajnara Hihon:

Otkrio je i kako se osjećao zbog svega što mu se dešavalo, kao i kako se to zapravo prenosilo ne samo na teren već i na odnos sa saigračima i trenerom Duškom Ivanovićem. 

"Kada imate probleme u životu samopouzdanje vam se smanjuje i mislite o problemima u privatnom životu. Ego i ponos su problem i sve probleme prenosite na teren. Svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, sa novinarima, sa svima. Sada mi je dobro, izvinite ako sam ikome išta loše rekao", rekao je on. 

Pitali su ga novinari i kada ga mogu očekivati na 100 odsto, a on je istakao da radi sve što može da se vrati. 

“Radim na tome svakodnevno. Trošim energiju, dolazim prije treninga, radim mnogo u teretani, šutiram i više nego ranije, moram da se mnogo trudim da bih se vratio u ritam", istakao je Vildoza. 

Pogledajte

02:04
1
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC