• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAOS NA KONFERENCIJI ITALIJE - POCEKO HTIO DA IZJURI: Vikao nepravda, jedva ga zadržali

Đanmarko Poceko je poslije poraza od Sjedinjenih Američkih Država i ispadanja sa Svjetskog prvenstva pravio cirkus na konferenciji za medije. Od izvještača MONDA sa Mundobasketa, Nikole Lalovića

 Đanmarko Poceko konferencija nakon SAD  Izvor: Profimedia

Italija je završila takmičenje na Svjetskom prvenstvu u košarci na FIlipinima nakon teškog poraza od Sjedinjenih Američkih Država u četvrfinalu, a Đanmarko Poceko je ponovo pravio predstavu od konferencije za medije. Poredio je svoj tim sa bumbarima, žalio se na sistem takmičenja, a na kraju - htio da pobjegne!

"Moji igrači su kao... Kako se zove ta životinja, ona ne leti... Bumbar! Oni ne lete, znali su da ne znaju da lete, a ipak su došli ovdje. Moji igrači nisu zaslužili da igraju protiv Amerike jer su bili prvi u grupi i to je to. To je sport. Volim sve moje igrače i prije meča, a sada čak i više. Čak i više", rekao je on. 

Zatim se oglasio i kapiten ovog tima Italije, Nikolo Meli. Istakao je da smatra da je njegov tim trebalo da dobije lakšeg protivnika u četvrfinalu i da su "Azuri" zaslužili više. 

"Mislim da smo uradili sve što smo mogli u našoj grupi, bili smo prvi, ali vrlo sam ponosan da budem dio ovog tima. Zaslužili smo više od četvrfinala, ali treba naučiti da prihvatimo poraz. Bićemo tu sljedećeg ljeta i probati da se plasiramo na Olimpijske igre, a ako se to ne desi vratićemo se sljedećeg ljeta, sljedećeg ljeta...", rekao je on, a onda je Poceko krenuo da aplaudira.

Dugo je aplaudirao, a onda je rekao: "To je to!" i krenuo napolje! Jedva su ga zadržali organizatori da ne napusti odmah konferenciiju i odgovorio je, mada nevoljno na još nekoliko pitanja na italijanskom.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC