• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel preko Zadra do prvog mjesta! Jovanović: U prvom dijelu nismo bili pravi, u drugom smo uložili više energije

Autor Dragan Šutvić

Trener Aleksandrovčana prokomentarisao je utakmicu sa Zadranima.

 igokea zadar vladimir jovanović Izvor: KK Igokea m:tel/Marija Vuruna

Košarkaši Igokee m:tel kasnili su 16 poena za Zadrom (36:52) nakon dvije četvrtine, ali su u drugom poluvremenu uspjeli da meč uvedu u produžetak, a potom i trijumfuju, zahvaljujući sjajnoj roli Stefana Mudija.

Amerikanac je u dodatnih pet minuta postigao 13 poena i nakon nepotpune devete runde ABA lige smjestio Aleksandrovčane na prvo mjesto.

"Čestitam mojoj ekipi na pobjedi, bila je ovo bitna utakmica za nas. U najavi utakmice sam pričao koliko je ekipa Zadra kvalitetna, koliko igra atipično, koliko su nezgodan protivnik za sve, pa i za nas, posebno ako imaju dobro šutersko veče kao što su imali u prvom poluvremenu, kada su ubacili sedam trojki. Mi nismo u prvom poluvremenu bili pravi, nije bilo dovoljno energije. Nismo odigrali odbranu kako treba, mislili smo da napadom neke stvari treba da riješimo i imali smo taj minus od 15-16 poena na poluvremenu. Onda smo uložili puno više energije u drugom da bi se vratili, služio nas je i šut za tri poena, pogodili smo veliki broj trojki u drugom poluvremenu i produžetku, onda kad je to bilo važno i na kraju uspjeli da utakmicu okrenemo na našu stranu i pobijedimo. Imali smo težak raspored iza nas, ali moramo da budemo puno bolji", rekao je nakon utakmice trener Igokee m:tel Vladimir Jovanović.

Bio je ovo posljednji jadranski meč za Igokeu m:tel u novembru, a naredni je očekuje 2. decembra, ponovo u Laktašima, kada će odmjeriti snage sa Mornarom. Prije toga će pred svojom publikom u utorak (28. novembar) ugostiti Mursiju u četvrtom kolu FIBA Lige šampiona.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Gledali smo Igokeu u pretsezoni na turniru u parku, bilo je to loše. Prepotentni Partizan glumio je silu. Sad su iza Igokee kao i Zvezda pa nek tu i ostanu. Titula u Republiku Srpsku iako ne volim ni Igokeu ali još manje Zvezdu i Partizan. Igokea je barem iz Republike Srpske.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC