• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl! Srbija protiv Amerike pred Olimpijske igre: Pešić otkrio plan za Pariz

Srbija će igrati protiv Amerike, Australije i Francuske pred Olimpijske igre u Parizu.

 Srbija igra protiv Amerike pred Olimpijske igre Izvor: Printscreen/YouTube/Olympics/ MN Press

Srbija protiv Amerike pred Olimpijske igre! Nije šala, košarkaška reprezentacija učestvovaće na turniru u Abu Dabiju i tamo će odmjeriti snage sa američkom selekcijom i sa Australijom. Prije tih mečeva odigraće i protiv Francuske. Sve u sklopu priprema za najveće sportsko takmičenje.

Potvrdio je to i selektor Svetislav Pešić.

"Najvjerovatnije idemo u Abu Dabi, na turnir. Tamo ćemo igrati prvo sa Australijom, pa Amerikom. Poslali su ponudu da se potpiše ugovor, uslovi koje smo dobili su fantastični. Savez bi trebalo to sa njima da potvrdi, ali najvjerovatnije tamo idemo. Sa Francuzima igramo na oproštaju Tonija Parkera 12. jula u Lionu, pa onda ide Abu Dabi 15, 16 i 17. jula. To je to za sada", poručio je Pešić za "Mozzart sport".

Postoje spekulacije već neko vrijeme da će Amerikanci doći u Pariz sa najvećim zvezdama i da će igrati Lebron Džejms, Kevin Durent, Stef Kari... Što se Australijanaca tiče izvjesno je da će na spisku biti bivši igrač Partizana Dante Egzum, kao i mladi Džoš Gidi koji ima probleme sa zakonom u posljednje vrijeme. Francuze bi mogao da predvodi Viktor Vembanjama...

A, glavno pitanje za sve u Srbiji je ko će se naći na spisku selektora Pešića. Svi bi voljeli da na listi budu Nikola Jokić, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović. "Nadam se i ja, duboko u sebi to želim. Realno, biće odziv dobar. Nije najboljih i najkvalitetnijih 12 ono što će najbolje da se pokaže na terenu. Idemo na nove pripreme, nova hemija, biće lijepo i naporno", rekao je Aleksa Avramović u intervjuu za MONDO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC