• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Embid se valjao od bolova na parketu! Užasna povreda Jokićevog najvećeg rivala! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džoel Embid završio na parketu, a onda mu je protivnik sjeo na koljeno!

 Džoel Embid povrijedio koljeno Izvor: Twitter/ohnohedidnt24/printscreen

Džoel Embid propustio je prethodne dvije utakmice Filadelfije zbog povrede - nije nastupio protiv Denvera i Portlanda - iako su mnogi tvrdili da u pitanju nisu bolovi već izbjegavanje gostovanja Nikoli Jokiću u Koloradu. Kada se Embid vratio na teren desilo se ono najgore... Na meču protiv Golden Stejt Voriorsa Džoel Embid završio je na parketu, gdje se valjao od bolova nakon što mu je Džonatan Kuminga sjeo na koljeno!

Mladi košarkaš Golden Stejta nije bio oprezan tokom borbe za loptu, a Džoel je izvukao deblji kraj. Na snimku se vidi bolna grimasa na licu snažnog košarkaša, a on je morao u svlačionicu prije kraja meča. Po riječima trenera Nika Nursa ovo nije obnovljena povreda zbog koje je propustio dva uzastopna meča prethodnih dana.

Magnetna rezonanca tek će utvrditi stepen Embidove povrede i koliko će najbolji igrač Filadelfije morati da pauzira. Ukoliko pauza bude duža, Filadelfija će imati ogromnih problema u Istočnoj konferenciji - trenutno su u nizu od četiri poraza, a zauzimaju tek peto mjesto na tabeli što znači da ne bi imali prednost domaćeg terena ni u prvoj rundi plej-ofa. 

Ova povreda Džoela Embida mogla bi da ima presudan uticaj i na odluku o tome ko je MVP ligaškog dijela NBA lige. Po novim pravilima koja su donijeta pred ovu sezonu, novi centar američke reprezentacije smije da propusti samo još pet utakmica do kraja prvenstva. Ukoliko prebaci tu brojku, titula će vjerovatno ići u ruke Nikole Jokića, koji za sada vodi 2:1 u MVP priznanjima.

Srpski centar osvajao je MVP titulu u ligaškom dijelu u dvije uzastopne sezone, a onda je taj niz prekinuo upravo Džoel Embid, koji je u prošlom prvenstvu bio najbolji. Po ocjeni mnogih, ta nagrada bila je "iskukana" u medijima i preko društvenih mreža. Nikola Jokić nije se previše obazirao, pa je svoj kvalitet potvrdio u plej-ofu - osvojio je prvu titulu u istoriji Denver Nagetsa i postao MVP finalne serije protiv Majamija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC