• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašno bih to volio, ali ne mogu! Željko Obradović podigao ton: To je najlakša stvar na svijetu, a mi...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Za trenera Partizana je očigledan razlog poraza njegovog tima od Virtusa.

 Željko Obradović o razlozima poraza od Virtusa Izvor: YouTube/Virtus Segafredo Bologna

Partizan je dramatično izgubio od Virtusa, ispustivši prednost u posljednja tri minuta zbog izgubljenih lopti Kevina Pantera, Pi-Džej Doužera... Poslije meča, trener crno-bijelih Željko Obradović rekao je da je veliki broj grešaka na kraju utakmice direktno odlučio pobjednika. "Bila je to sjajna košarkaška utakmica, sa usponima i padovima oba tima, veoma sam ponosan na to kako je moj igrao. Borili smo se mnogo, iako smo imali problema sa nekim igračima i vjerujem da smo mi sami izgubili ovaj meč. To je moj utisak. U trenutku u kojem smo igrali sa četiri igrača na perimetru izgubili smo neke jeftine lopte zbog agresivnosti Virtusa. To znači da su zaslužili da pobijede. Bez obzira, sjajan posao mog tima, čestitam Virtusu i naravno, zahvalnost našim navijačima koji su došli još jednom da nas podrže. To nam je veoma, veoma važno", kazao je on.

U oba meča Partizana i Virtusa Italijani su pobijedili dramatično. Kako komentariše razvoj Virtusa kroz sezonu? "Igraju odličnu košarku, Luka radi sjajan posao i očigledno je da su tim koji ima šansu da završi među najbolja četiri tima i da ode na Fajnal-for. Naravno, poslije toga predstoji plej-of i sve je moguće, ali u svakom slučaju, igraju sjajnu košarku".

Novinari iz Srbije pitali su Obradovića za pad u igri na kraju i veliki broj grešaka, izgubljenih lopti... "Strašno bih volio kada bih bio u mogućnost da vam objasnim, ali ne mogu ni ja. Četiri 'mala' igrača da igraju presing, najlakše na svijetu se uvodi lopta, mi smo griješili, nismo ni uvodili loptu. U posljednjoj četvrtini smo šest lopti izgubili i to je direktan razlog što smo izgubili utakmicu"

Da li će ovaj poraz dovesti do psihološkog pada Partizana? "Nema šta da bude psihičkog pada, kada igraš utakmicu svaki drugi i treći dan, i da dobiješ - isto je, nema šta da razmišljaš, već gledaš ono što je ispred tebe", dodao je Obradović.

Pred crno-bijelima su utakmice protiv Splita u Štark areni u ponedjeljak u okviru ABA lige, potom će na istom terenu biti domaćini Bajernu u četvrtak, 8. februara, a nakon toga će u narednom "jadranskom" kolu gostovati Igokei, u nedjelju 11. februara. Poslije te utakmice, tim Željka Obradovića otputovaće u Niš, na Kup Radivoja Koraća (od 14. do 17. februara).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC