• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović prvo pomenuo navijače! Partizan razbio rivala, ali oni su najbitnija tema!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni stručnjak Željko Obradović zahvalio se navijačima Partizana za doček i podršku.

 Željko Obradović zahvalio se navijačima na podršci u Laktašima Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana rutinski su savladali Igokeu (98:52) u okviru ABA lige i prekinuli neugodan niz od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima. Takođe, ovo je bila osveta crno-bijelih za šokantan poraz u Beogradskoj areni pred svojim navijačima, kada je Stefan Mudi pogodtkom na dvije sekunde do kraja donio trijumf timu iz Laktaša. Utakmicom u Laktašima može da bude zadovoljan trener Željko Obradović.

Iako je Partizan igrao bez nekoliko veoma važnih igrača poput Alekse Avramovića, Uroša Trifunovića, Alena Smailagića i Frenka Kaminskog, energija nije izostala. Mateuš Ponitka i Balša Koprivica odigrali su mečeve kakvima se zaslužuju minuti i na evroligaškim mečevima, a standardno dobar bio je Bruno Kaboklo. Sve to radovalo je najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je ipak prvo morao da pomene navijače.

"Želim da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili ovdje u Laktašima, na dočeku ekipe sinoć i večeras na fantastičnom ambijentu koji su napravili. Što se tiče utakmice, bili veoma koncentrisani, u drugoj četvrtini izvanredno i tako smo nastavili. Čestitike igračima na pobjedi. Igokea je apsolutno drugačiji tim nego što je bio u prvom dijelu. Ekipa koja je napravila mnogo dobrih stvari i želim im sve najbolje u budućnosti.Takođe, želim da se zahvalim ljudima iz Igokee na gostoprimstvu. Kada god smo ovdje dolazili dočekani smo na fantastičan način i hvala im na svemu", rekao je Obradović.

O samoj utakmici nije mnogo toga imao da kaže bivši trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović, sada strateg najboljeg kluba u BiH. 

"Čestitam Partizanu na pobjedu, ubjedljivoj. Kad se izgubi ovolikom razlikom nije baš lako analizirati. Mi smo počeli solidno, do nekog 15. minuta odnosno 25:25 smo bili praktično u egalu. Tu smo stali, nismo se adaptirali na fizičku igru Partizana. Napravili smo nevjerovatan broj faulova, dozvolili 37 slobodnih bacanja i na kraju izgubili ubjedljivo", rekao je Vladamir Jovanović.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC