• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dobio je injekciju, ne trenira!" Željko Obradović u problemu: Nismo znali koliko je ozbiljno!

Autor Dragan Šutvić

Nije lako Željku Obradoviću, rijetko kada je ove sezone imao kompletan tim.

 Željko Obradović o povredama Jaramaza i Koprivice Izvor: YouTube/BC Igokea

Partizan je savladao Budućnost u prvom meču polufinala ABA lige! Trener Željko Obradović je na konferenciji za medije govorio o samom meču, ali nakon toga se osvrnuo i na neke probleme koje njegov tim ima u ključnom dijelu sezone kada se bori za trofeje. Vidjeli smo da je crno-bijeli tim bio bez dva domaća igrača u sastavu, a razlog za to su povrede. 

Ognjen Jaramaz je povrijeđen od ranije i njegovo mesto u rotaciji je zauzeo Džejlin Smit koji se sve ozbiljnije nameće u finišu sezone, a Balša Koprivica je čak bio planiran u startnoj postavi. Ipak, povrijedio se na posljednjem treningu pred meč i stanje mu je ozbiljnije nego što je djelovalo u prvi mah.

"Što se tiče Ognjena imao je probleme sa nogom, dobio je neku injekciju koja ga je omela da uopšte trenira.  Mi probamo da napravimo plan koji će da odgovara igračima. Sa druge strane, Balša Koprivica nije bio u timu, a bio je predviđen da počne u petorci. Sinoć je dobio udarac na treningu gdje uopšte nismo znali da je to tolikog intenziteta. Ima veliki hematom i zato ga nije bilo. Balša je imao ogromnu želju, ali smo procijenili da je bolje da ga ne skidamo i da probamo da ga oporavimo za sljedeću utakmicu", objasnio je Željko Obradović. 

Crno-bijeli imaju nedjelju dana da se odmore, zaliječe i pripreme, a onda sljedećeg utorka igraju protiv Budućnosti u "Morači" od 18 časova. U tom meču će dati sve od sebe da obezbijede ulazak u finale. Druga polufinalna serija kreće u petak od 19 časova kada Crvena zvezda u "Pioniru" dočekuje Megu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC