• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Gurović otkrio detalje tuče: "Davio mi je sina kragnom"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji srpski sportista Milan Gurović u centru pažnje tuče na meču juniora.

 milan gurovic se oglasio poslije tuce na kosarkaskoj utakmici Izvor: MN Press/Twitter/Pluton45873221/printscreen

Čuveni srpski košarkaš Milan Gurović, prvi čovjek beogradskog Reala, učestvovao je u tuči koju su izazvali igrači njegovog tima i Vizure. Mladi košarkaši iz ova dva tima izazvali su haos na terenu poslije utakmice u Kvalitetnoj ligi Srbije, a proslavljeni košarkaš go do pojasa utrčao je na parket i podijelio nekoliko udaraca rivalima.

Nakon šokantnih snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama oglasio se i Gurović, koji je pojasnio šta se tačno desilo na terenu. Prilikom davanja izjave Milan Gurović je objasnio zašto se na terenu našao go do pojasa, ali i zašto je dijelio udarce - pokušavao je da pomogne svom sinu koji se našao u "kragni", prije nego što je Milan stigao na lice mjesta.

"Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo... Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocijepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u posljednje vreme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica", rekao je Gurović za "Republiku".

Slavni košarkaš objasnio je i ono što se desilo kasnije. On je utrčao na teren na kojem su se potukli igrači obje ekipe, a i sam je učestvovao u sukobu. "Poslije toga vidim da se djeca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dole da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovjek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam da reagujem! Razdvojio sam Vukmana od toga čovjeka i satjerao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo. Neću reći ko je čovjek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno", poručio je Gurović.

(Republika/MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Grobari vređali Gurovića
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC