• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina bomba - Luka Vildoza! Italijan otkrio detalje, crveno-bijeli vraćaju Argentinca!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni košarkaš Luka Vildoza mogao bi da pojača Crvenu zvezdu tokom ljeta.

 Luka Vildoza se vraća u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima prednost (2:0) u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana, a klupski čelnici već sastavljaju tim za narednu takmičarsku godinu. Prethodnih dana postojali su jasni signali da je završen transfer centra Uroša Plavšića iz Mege, a ubrzo bi srpskom košarkašu mogao da se pridruži i Luka Vildoza!

Argnetinac koji je prethodne sezone igrao za Crvenu zvezdu vratiće se u Beograd i ponovo obući crveno-bijeli dres, prenosi dobro obaviješteni izvor. Italijanski novinar Mateo Andreani otkrio je da će Vildoza završiti saradnju sa Panatinaikosom u kojem nije pronašao zajednički jezik sa Erginom Atamanom, pa se Beograd nameće kao naredna destinacija.

"Rečeno mi je da će Luka Vildoza biti prvo pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu. Postignut je dogovor beka i Crvene zvezde, za njegov povratak u Beograd nakon jedne sezone u Panatinaikosu iz Atine", naveo je novinar Mateo Andreani. Po njegovim riječima, svi detalji su ugovoreni!

Podsjećamo, Luku Vildozu za Srbiju i Beograd veže i ljubavna priča koja traje još od perioda kada je bio igrač Zvezde. On je u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić, koja je svojevremeno nosila dres Crvene zvezde, prije nego što je otišla u SAD gdje je pohađala koledž. Tasić je često prisutna na košarkaškim mečevima svog dečka, pa bi i njena ljubav prema crveno-bijelima mogla da utiče na odluku argentinskog beka.

Prethodnih dana Luka Vildoza bio je glavna tema medija u Srbiji jer je pjevačica Teodora Džehverović objavila novi album, a stihovi iz jedne od njenih pjesama kao da su namijenjeni Argentincu. Navodno, njih dvoje su flertovali preko društvenih mreža, ali od romanse nije bilo ništa iako je srpska pjevačica nekoliko puta primijećena na košarkaškim utakmicama - između ostalog i na derbiju. Ovako izgledaju Luka Vildoza i Milica Tasić:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC