• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brat Sofo": Boriću se za svaku loptu

Autor mondo.rs

Novi centar Crvene zvezde Telekom priključiće se saigračima 23. avgusta. "Neverovatni Zvezdini navijači". Teodosić ga učio srpski...

Dejan Radonjić "prozvaće" svoje izabranike 10. avgusta, a za sada prvo zvanično pojačanje crveno-belih, Grk Sofoklis Skorcanitis (30 godina, 208 cm) u Beograd stiže 13 dana kasnije.

To ne znači da će najteži evropski košarkaš imati duži odmor, pošto je Crvena zvezda Telekom saopštila da je on već počeo sa individualnim radom i da marljivo trenira sa kondicionim trenerom Kostasom Hadžihristosom.

"Na svakoj utakmici u Zvezdinom dresu davaću 110 odsto sebe i svoje energije. Boriću se bukvalno za svaku loptu. Igraću srcem, ne samo telom, da moj tim pobedi u svakom meču", najavio je Skorcanitis u kraćem razgovoru za zvanični sajt prvaka Srbije i regiona.

Naravno, grčko-kamerunski džin izražava sreću i zadovoljstvo zbog dolaska u Zvezdu i Beograd, "grad u kome se na svakom koraku može osetiti koliku važnost košarka ima za ljude u svakodnevnom životu".

"Kada me je menadžer obavestio da je Zvezda zainteresovana za mene, nisam imao sumnju da je to klub u kome bih voleo da igram naredne sezone. Uvek sam igrao za zaista velike klubove, a to mi je bio prioritet i u ovom prelaznom roku - da ponovo zaigram u velikom klubu", naglašava Skorcanitis, koji je između ostalih branio boje Olimpijakosa, Panatinaikosa i u dva navrata Makabija, sa kojim je 2014. osvojio Evroligu.

Grčki internacionalac nekoliko puta je gostovao Crvenoj zvezdi i ima samo reči hvale za atmosferu koju prave njeni navijači.

"U karijeri sam igrao pred veoma strastvenim navijačima i moram da priznam da sam sa navijačima oduvek imao poseban odnos. Hoću da naglasim da je atmosfera koju sam osetio i video kada sam igrao protiv Zvezde u Beogradu nešto sasvim jedinstveno, čak mogu reći potpuno neverovatno. Ne mogu da dočekam da to doživim i budem deo toga".

Skorcanitis, koji će i u novom klubu nositi dres sa brojem 21, dobar je prijatelj i nekadašnji saigrač Miloša Teodosića, od koga je naučio i neke srpske reči.

Omiljena mu je - "brate"!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC