• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović i Bertomeu kod Vučića: Za F4 u Beogradu

Autor mondo.rs

Predsednik Zvezde otkrio je da je sa prvim čovekom Evrolige posetio i predsednika vlade.

 Čović i Bartomeu razgovarali sa Vučićem Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu posetio je u petak Srbiju i Beograd i proveo dan u sastancima sa Crvenom zvezdom Telekom, Partizanom, a sreo se i sa predsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem.

Prema rečima prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića, tema razgovora bila je potencijalna organizacija Fajnal-fora Evrolige u Beogradu, o čemu je bilo reči i prethodnih godina.

"Imali smo razgovore kod predsednika Vlade i dobili smo podršku za ideju koja bi mogla da se realizuje 2018. Ili 2019 - a to je realizacija  Fajnal fora Evrolige. Dobili smo podršku i gradonačelnika, obavili smo razgovore sa našim nazivnim sponzorom Telekomom, a diskutovali smo i o restruktuiranju Evrolige, koje se odražava na ABA ligu i Evroligu", objasnio je Čović.

Predsednik šampiona Srbije i ABA lige ponovio je opredeljenost kluba sa Malog Kalemegdana za Barselonu, jer veruje da će Evroliga restruktuiranjem svojih takmičenja dati napredak evropskoj košarci.

"Svaki klub ima pravo da radi kakav je interes kluba i u interesu srpske košarke. Naše opredeljenje je jasno a verujem da će takvo opredeljenje biti i među našim partnerima u ABA ligi. Jasno je da Evroligi i Evrokupu treba da idu prva četiri kluba i to nije nešto što bi bilo obaveza samo u ovoj sezoni, već u sledećim sezonama".

"Zvezda je izuzetno zadovoljna današnjim razgovorioma i saradnjom sa Evroligom i trudićemo se da još bolje sarađujemo", podvukao je Čović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC