• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić posle Makabija: Pamtiće se!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo zbog načina na koji je u 12. kolu Evrolige pobeđen slavni klub iz Tel Aviva.

 Dejan Radonjić posle Makabija: Pamtiće se! Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su u Beogradu pobedili Makabi sa 83:58 (19:14, 23:10, 23:18, 18:16) i tako stigli do pete pobede u Evroligi.

Izdanje protiv "Ponosa Izraela" sigurno je bilo najbolje ove sezone u Evroligi od strane izabranika Dejana Radonjića. Crnogorski stručnjak bio je oduševljen načinom na koji je savladan slavni, daleko bogatiji i skuplji tim.

"Hvala navijačima bili su divni", počeo je strateg crveno-belih.

"Zajedno smo došli do prve pobedu u 'Pioniru' u ovoj sezoni. Rekli smo pred meč da je Makabi napravio mnogo toga u prelaznom roku da se vrati na staze slave, nisu štedeli novac da dovedu igrače i napravili su šta su hteli: respektabilan tim za sve nivoe. Mi smo takvu ekipu uspeli odbranom da zaustavimo, razvijali smo odlično kontre, dobijali na samopouzdanju, sticali i gradili prednost", nastavio je Radonjić.

Trener Zvezde istakao je da je njegov tim imao potpuno kontrolu nad utakmicom.

"Jako sam zadovoljan, šta drugo da vam kažem, ima puno da se igra. Sutra putujem za Skoplje gde nas čeka MZT, neki dan smo igrali derbi i taj ritam... Da ne kažem šta nas čeka posle toga. Večeras ne samo što smo savladali veliki Makabi, nego način na koji smo to uradili je kako se samo poželeti može. Uspeli smo da ih u potpunosti nadigramo. A po svim parametrima Makabi je trebalo da dobije nas večeras", ocenio je Radonjić.

Na pitanje da je najlakše voditi utakmice u kojima od prvog minuta ide sve kako se zamisli, šef stručnog štaba crveno-belih je rekao:

"Priprema je bila teška, imali smo trening pred Podgoricu koji je bio zadovoljavajući, i sinoć delom. Pronalazili smo rešenja da dođemo do kvalitetnog stanja. Neki elementi loše igre su iza nas: nije bilo dobro u skoku, napad nije funkcionisao, pokušavali smo u tim uslovima da se pripremimo za velike mečeve".

Zvezda je u dvorani "Aleksandar Nikolić" prekinula seriju do tri uzastopna poraza.

"Moj stav je da tu nema priče o plasmanu u TOP 8. Svaka pobeda za nas je ogromna. Videćemo na kraju do čega ćemo da dođemo. Znam zašto to govorim i stojim iza toga apsolutno. Izuzetan rezultat, impuls za nas sjajan jer te utakmice koje se igraju na ovakav način donose iskorake u određenim stvarima, što nama treba. Bilo je poraza, nije bilo elemenata koji su mogli da budu analizirani sa aspekta da se tu nešto pomera, imali smo sitauciju kakvu smo imali. Odreagovali smo u ovom trenutku i zbog manjka igrača, rotacije, manjka pripreme, ovakva pobeda, na ovakav način, je veoma bitna. Pamtiće se verovatno...", podvukao je Dejan Radonić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC