• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad vidite Lazu kako se baca za loptu..."

Autor mondo.rs

Najbolji strelac Crvene zvezde u pobedi nad Makabijem Marko Simonović istakao Lazićeva "bacanja na svaku loptu" kao nešto na šta čitava ekipa reaguje još većom energijom.

 Marko Simonović izjava poslije pobjede Zvezde protiv Makabija Kad vidite kako se baca Branko Lazić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts je ove sezone u Evroligi najprepoznatljivija po šuterskim sposobnostima Marka Simonovića i timskoj odbrani, a u pobedi nad Makabijem je pre svega utisak bio borbenost na vlastitoj polovini za svaku loptu.

Čak 11 "ukradenih" lopti imali su crveno-beli ovog četvrtka u hali "Aleksandar Nikolić" - 83:58!

Posebno se u tim "presecanjima" isticao Branko Lazić koji je pravio veliki pritisak u presecanjima lopte, pa ni odličan košgeterski učinak (10) nije mogao da zaseni njegovo "bacanje" na svaku loptu, pa čak i u reklame kraj terena...

Marko Simonović je nakon meča istakao da to zna i te kako da motiviše Zvezdu.

"Sjajna naša odbrana, timska, pravili smo pametne faulove. Kad vidite Lazu (Branko Lazić) kako se baca za loptu... Jedan za drugog bismo ruku dali!", kazao je on i dodao da je Zvezda od početka kontrolisala igru i zasluženo upisala veliku pobedu.

Ambijent u hali "Aleksandar Nikolić", u kome je Zvezda upisala tek prvu pobedu u novom formatu Evrolige, opisao je kao možda i najbolji u ovoj sezoni.

"Sjajna utakmica, hvatamo ritam, ima uspona i padova, izgubili smo dve teške utakmice na strani, Žalgiris ovde splet nesrećnih okolnost, ali pokazali smo da tim.Mnogo nam ovo znači, ali ne treba ni poleteti da za tri dana ne bi bilo...", kazao je Simonović i dodao da već sutra putuju u Skoplje i da je najvažnije da su su zdravi.  

U jednom trenutku "vodio" je borbu i sa nekadašnjim saigračem Maikom Cirbesom, čak je uspeo da ga izblokira i dobije faul nakon toga...

"Maik je sjajan momak, moj veliki prijatelj. Sjajno smo se družili i uvek će tako biti. Sinoć smo se videli, žao mi je što nećemo i večeras, jer moraju da se vraćaju, šta ćemo...", završio je Simonović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC