• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi talenti oduševili publiku

Autor mondo.ba

Frend košarkaška liga, takmičenje na kojem je učestvovalo 300 mladih košarkaša iz šest gradova, završeno je u nedjelju 29. januara 2017. godine.

Na "festivalu košarke" koji je trajao od 18. do 29. januara, okupili su se mali košarkaši iz Partizanovih škola u Banjaluci, Bijeljini i Prnjavoru, a njima su se pridružili prijatelji iz Novog Grada, Aleksandrovca i Prijedora.

"Ove godine smo na Frend košarkaškoj ligi imali oko 300 košarkaša koji su odigrali preko 50 fantastičnih utakmica. Želja nam je bila okupiti mlade iz svih Partizanovih škola košarke i srećan sam što smo to uspjeli ostvariti. Nemamo pobjednika jer nam cilj nije bilo takmičenje, već druženje, zabava i što više odigranih mečeva u fer-plej duhu. Takođe, željeli smo fizički aktivirati mlade jer je januar mjesec smanjene fizičke aktivnosti. Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji m:tel, koja nam je i ove godine pružila nesebičnu podršku u organizaciji, ali i obezbjedila brojne nagrade za učesnike", rekao je Bogdan Stanojević, predsjednik KK Partizan TS.

Generalni pokrovitelj Frend košarkaške lige je kompanija m:tel, koja je još prošle godine prepoznala potencijal i važnost ovakvog takmičenja, te pružila veliku podršku.

Prema riječima Milice Stojaković, portparola ove kompanije, m:tel nastavlja ulagati u mlade košarkaše, ali i druge slične događaje koji promovišu sport među mladima.

"Zadovoljstvo nam je što smo još jednom potvrdili društvenu odgovornost i podržali manifestaciju koja je sinonim za sport i fer igru", istakla je Stojaković.

KK Partizan TS osim u gradu na Vrbasu, djeluje u još tri grada u BiH i dio je velike Partizanove sportske porodice. U Banjaluci postoji osam škola košarke i dva posebna programa, za djevojčice i najmlađe polaznike.

Više informacija moguće je pronaći putem web stranice kkpartizanbl.com i zvanične Facebook stranice facebook.com/kkpartizan.banjaluka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC