• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović: Već na zagrevanju sam osetio...

Autor mondo.rs

"Rekao sam i tada Lazi da jedva stojim. Ali, oporavićemo se", poručuje najbolji strelac Zvezde u porazu od Efesa.

 Marko-Simonovic-umoran-i-pre-meca-Zvezda-Efes Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Crvena zvezda mts stala je posle impresivnog niza pobeda. U duelu sa Efesom ostavila je svu snagu na terenu, pokušavši da nastavi seriju i prevaziđe tešku situaciju, ali to nije bilo dovoljno protiv večeras u svemu boljeg tima.

"Dobro smo počeli utakmicu, kontrolisali nekih 15 minuta, a onda su oni preuzeli kontrolu i nisu je ispuštali. Očigledno je da su nam falila tri igrača. Jovke i Kuz (Jović i Kuzmić) nisu bili spremni, hteli su da daju doprinos, ali ljudi jednostavno nisu trenirali, povređeni su. Danga nam fali, ne igra čini mi se već dve nedelje, nisam ni ja siguran koliko, ali to vuče i druge stvari, menjaju se pozicije, uloge i tu već nastane problem".

Na pitanje da li je umoran, Simonović odgovara:

"Svi smo, jako. Baš sam i pre utakmice, na zagrevanju, komentarisao sa Lazom (Brankom Lazićem) da sam već tada bio skroz iscrpljen i jedva sam stajao, ali oporavićemo se. Nema šta, izgubili smo u Evroligi, imamo i dalje dobru poziciju, nastavićemo da igramo, 'cepamo' jako i verujem da će biti dobro".

Upitan za derbi, na koji će istrčati manje od 48 sati posle duela protiv Efesa, on kaže da je Partizan u daleko boljoj poziciji pred taj meč.

"To je naš problem, jer su imali čitavu večnost da se spreme, da odmore, gledaju i analiziraju, a mi u taj meč ulazimo praktično bez pripreme, bez sastanka, idemo pred njihove navijače... Ali se nećemo povući. Nismo ni do sada".

Na komentar o svojim procentima šuta za tri, koji su i večeras bili ispod njegovog ovosezonskog nivoa (1/6), Simonović je odgovorio da je i to posledica umora.

"Verujem da je to razlog takvog procenta. Mnogo smo utakmica odigrali i nerealno je da se svaka utakmica šutira dobro i da procenti budu na konstantno dobrom nivou. Onda bi to bio NBA... Ali, videćemo na narednim utakmicama".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC