• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barcokasov šokantni potez: Kaznio igrače i sebe

Autor mondo.rs

Trener Barselone predložio, a klub prihvatio, da ceo tim, sa njim na čelu, bude novčano kažnjen zbog slabih rezultata ove sezone

 Barselona kaznila košarkaše i trenera Barcokasa Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Barselona večeras u 22. kolu Evrolige dočekuje Galatasaraj. Uoči važnog meča, koji će umnogome uticati na to da li će Barsa nastaviti evropski put posle prve faze Evrolige, preduzeti su nesvadikašnji potezi u klubu.

Trener Jorgosa Barcokas predložio je, a klub prihvatio, da igrači, ali i on, budu novčano kažnjeni zbog loših partija ove sezone.

"El mundo deportivo" prenosi da je uprava katalonskog kluba prihvatila predlog grčkog stručnjaka i kaznila ceo tim sa po 5.000 evra.

Barselona ove sezone ne beleži željene rezultate. Na tabeli Evrolige nalazi se na 11. mestu sa skorom 8-13 i na preostalih devet mečeva u prvoj fazi takmičenja grčevito će se boriti da ostvari plasman među osam najboljih koji im garantuje mesto u plej-ofu.

Novčana kazna trebalo bi da bude potez koji za cilj ima da prodrma ekipu, uoči "biti ili ne biti" meča protiv Galatasaraja.

Barsi ne ide dobro ni u španskom šampionatu, budući da je na četvrtoj poziciji. Ostvarili su 13 pobeda i pet poraza, uključujući i prošlom kolu od Bilbaa.

Ruku na srce, lošiji rezultati posledica su brojnih povreda sa kojima se ekipa bori od početka sezone. Gotovo svaki od košarkaša imao je neki zdravsteni problem, a neki od njih u istom periodu. To je rezultiralo time da su retko koji meč odigrali u kompletnom sastavu, a na velikom broju važnih utakmica nastupali su i bez nekoliko ključnih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC