• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga opet PRAZNI KASU Zvezde!

Autor mondo.rs

Evroliga izrekla novu kaznu Crvenoj zvezdi mts - 42.000 evra! Ove godine Zvezda već platila ukupno 70.500 evra za razne prekršaje.

 Evroliga kaznila KK Crvena zvezda sa 42.000 evra Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je u petak, 3. marta dve odluke disciplinskog sudije Evrolige, za dva odvojena prekršaja, koji će klub koštati čak 42.000 evra!

KK Crvena zvezda mts kažnjen je sumom od 18.000 evra zbog, kako je navedeno "loše organizacije utakmice sa Fenerbahčeom 12. januara ove godine", a kao glavni razlog navode se zakrčeni prolazi i previše gledalaca u dvorani "Aleksandar Nikolić" čime je bila ugrožena bezbednost svih na tribinama na tom meču, saopšteno je iz Zvezde.

I ovog puta uvaženi su pojedini argumenti kluba koji je u svoju odbranu naveo da dvorana "Aleksandar Nikolić" logistički ograničava mogućnosti KK Crvena zvezda mts da organizuje utakmicu Evrolige po svim zahtevima tog takmičenja, posebno zbog činjenice da su u dvorani morali da budu prisutni i brojni pripadnici obezbeđenja i policije jer je ta utakmica označena kao meč "visokog rizika".

Zbog identičnog, i kao otežavajuća okolnost, ponovljenog prekršaja, KK Crvena zvezda mts kažnjen je sumom od 24.000 evra za utakmicu koja je odigrana 26. januara protiv atinskog Panatinaikosa.

U saopštenju Zvezde dodaje se da je klub dobio i "pohvale za ogromne napore koje je učinio u prethodne dve utakmice sa Galatasarajem i Brose Bambergom, koje su takođe nosile epitet 'visokog rizika' ali su organizovane bez greške".

Zvezda je još jednom apelovala na sve navijače da se "dosledno pridržavaju uputstava kluba i sugestija redara i obezbeđenja", jer je klub i dalje pod uslovnom kaznom pražnjenja dvorane na nekoj od narednih utakmica.

KK Crvena zvezda mts je samo ove godine na ime kazni (najveći deo otpada upravo na zakrčene prolaze i bacanje predmeta u teren) platio sumu od čak 70.500 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC