• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Iskontrolisati euforiju zbog tri vezane pobjede u "vrućem" Zadru

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u nedjelju (19.00) gostuju u Zadru u 16. kolu ABA lige nakon tri uzastopne pobjede.

 Zadar - Igokea, ABA liga, 16. kolo, izjave Dragan Bajić, Sava Lešić Izvor: MN PRESS

"Igosi" su povratkom na klupu Dragana Bajića ponovo u pobjedničkoj seriji od tri vezana trijumfa i upravo je kontrola euforije u Aleksandrovcu ključna pred gostovanje u Zadru, koji se takođe bori za opstanak u regionalnom takmičenju.

Možda će vas zanimati

"Zadar je tim koji je na svom parketu pobijedio Cedevita Olimpiju, Zvezdu i Budućnost. Ovo je vruć teren i teško gostovanje. U sličnoj su situaciji kao i mi i pobjeda im je neophodna za ostanak u ligi. Mnogo utakmica sam odigrao u Zadru. Mi smo u nizu od tri pobjede, osjeti se euforija koju ja ni ne volim kao trener. Moramo to iskontrolisati. Mi svoj posao za koji smo plaćeni nismo završili a to možemo uraditi samo hladne glave. Zadar je dolaskom Danijela Jusupa posložio kockice, imaju širok roster i dobar kvalitet, Brajan Alen je segment koji im mnogo znači, preuzima odgovornost, mijenja ritam. Mi moramo da se skoncetrišemo na sebe", rekao je Bajić u najavi meča.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Krilni centar ekipe iz Laktaša Sava Lešić takođe smatra da će koncentracija biti ključna za susret i da je Alen najopasniji u taboru nedjeljnog rivala.

"Utakmica nam dolazi u dobrom trenutku, poslije tri vezane pobjede. Mi smo u uzlaznoj putanji kada je forma u pitanju. Važna utakmica i za nas i za njih. Ako ponovimo igru kao prethodne tri utakmice imamo velikih šansi da pobijedimo. Zadar je na domaćem terenu drugačiji u odnosu na gostovanje. Velike ekipe su tamo padale. Ne trebamo da se opteretimo i treba da se skoncetrišemo na svoju igru. Imamo velikih šansi. Ne bih nikog izdvajao, atmosfera u kojoj igraju je njihovo najjače oružje kao i Brajan Alen, stranac koji mijenja ritam utakmice", izjavio je Lešić.

Zadrani imaju bolji međusobni skor sa "igosima" na svom parketu (6-2), ali ove sezone Aleksandrovčani imaju pobjedu više od hrvatskog kluba.

Meč između Zadra i Igokee igra se u nedjelju s početkom u 19.00 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC