• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medžik nema dilemu: Ako se NBA nastavi, biće to bez publike

Autor Tanjug

Legenda Lejkersa vjeruje da niko ne želi da rizikuje

 Medzik-Dzonson-ako-se-liga-nastavi-zbog-korona-virus-bice-to-bez-publike Izvor: Guliver, Craig Barritt/Getty Images North America

Legendarni košarkaš Irvin "Medžik" Dzonson rekao je da ako NBA odluči da nastavi sezonu da će se utakmice igrati pred praznim tribinama.

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu prekinuta je 11. marta zbog pandemije korona virusa, a nekadašnja zvijezda Los Anđeles Lejkersa kaže da igranje bez prisutva gledalaca neće predstavljati nikakav problem igračima da se prilagode tome.

Možda će vas zanimati

"Ima nade i mislim da je potrebna samo jedna utakmica da se košarkaši prilagode igranju na terenu bez publike na tribinama", Džonson u intervjuu za CNN.

Bivši predsjednik Lejkersa vjeruje da će profesionalni sport igrati važnu ulogu u ozdravljenju nacije nakon završetka pandemije virusa Covid 19.

"Potreban nam je sport, posebno u ovakvim vremenima, ali samo ako se vodi briga o svima. Vjerujem da će se sport vratiti, najvjerovatnije bez navijača na tribinama".

On smatra da NBA neće pokrenuti sezonu dok se kriza sa virusom u SAD-u ne stabilizuje i dok svi igrači ne budu mogli da budu testirani.

"Doći će vrijme, a komesar Adam Silver je napravio sjajan posao sa NBA. On želi da svi igrači budu sigurni prije nego što se vrate na terene. Mislim da će se sport vratiti. Samo je pitanje vremena kada ćemo biti sigurni da je virus pod kontrolom i da ne pogađa cijelu zemlju. Kada te brojke padnu i stabilizuju se, sport će se vratiti", zaključio je Džonson.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC