• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta radi Stef Kari u izolaciji: Malo domaće zadatke, malo obnavlja gradivo

Autor Mirjana Šegan

Zvezda Golden Stejta podelila sa ljubiteljima košarke kako mu protiču dani u izolaciji dok sezona u NBA miruje

 Stef-Kari-NBA-liga-izolacija-korona-virus-SAD Izvor: Tanjug, Ben Margot/AP

Ljubitelji NBA lige poslednjih dana uživaju samo u onom što je bilo gledanjem snimaka, dok igrači u najjačoj ligi sveta čekaju da prime pozitivne vesti oko pandemije korona virusa i dobiju naznaku o tome kada će parketi u SAD ponovo oživeti.

Igrači u NBA nalaze se u izolaciji, nakon što je nekolicina njih zaražena, neki već i izlečeni, a situacija u Sjedinjenim Američkim Državama i dalje je veoma ozbiljna.

Možda će vas zanimati

Među onima koji poštuju mere vlade i kod kuće prati razvoj događaja je i Stef Kari, prva zvezda Golden Stejta.


U okviru inicijative NBA Together, kampanje za globalnu zajednicu i društveni angažman čiji je cilj da podrži, angažuje, edukuje i inspiriše mlade, porodice i poklonike NBA lige kao odgovor na pandemiju korona virusa, Kari je u intervjuu na Instagramu podelio sa ostalima kako provodi vreme u izolaciji.

Rekao je da ima mnogo slobodnog vremena u danima koje ne provodi na treninzima i utakmicama i da ih provodi, između ostalog, i tako što se posvetio učiteljskom poslu.

"Pokušavam da se naviknem na novu svakodnevicu. Moj dan obično izgleda otprilike ovako: probudim se, malo vežbam, zatim počinju časovi za drugi razred u koji ide moja starija ćerka, i pomažem joj u učenju. Kada se nastava završi, sednem s njom, spremimo sav materijal koji ona tada mora da savlada. Kaže da sam dobar nastavnik", naveo je Kari.

To što je od 11. marta van terena, kada je i zvanično prekinuta NBA sezona, ne sprečava ga da uživa u utakmicama, ali samo na "malom ekranu". Kaže da zna da bude veoma uzbudljivo.

"Budući da nemamo nijednu akciju uživo, zapravo je super vratiti se u prošlost i gledati neke stare klasične utakmice, čak i finala iz poslednje decenije ili slično. Kao ljubitelj košarke sada mogu na miru da gledam svu veličanstvenost igre i da ponovo proživim sve te trenutke kao da se odvijaju uživo. Moja supruga je primetila da često sedim i gledam kao da ne znam kakav će ishod biti, ali to je čarolija košarke. Bar ćemo iz ovoga izvući i nešto pozitivno".

Stef Kari veruje da će i on i ostali igrači vratiti brzo na parket.

"Vratićemo se. Znam da NBA pokušava da održi interesovanje za ligu uključivanjem svojih navijače u zabavne i edukativne sadržaje dok se ne vratimo na teren. Nadam se da su svi ljubitelji NBA dobro, i da shvataju aktuelnu situaciju ozbiljno. Svi smo zajedno u ovome, ovo su vremena bez presedana za sve. Vratićemo se uskoro, čim to bude moguće, da na terenu ponovo radimo ono što toliko mnogo volimo", naveo je lider Golden Stejt Voriorsa.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC