• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade sve da izjednače Novaka i Kirjosa, ali ne ide: Slavni teniser brutalno spustio novinarku, neće da bude deo toga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kakvo pitanje - takav odgovor!

 novak-djokovic-nik-kirjos-medijski-rat-stefanos-cicipas-imam-pametnija-posla Izvor: Printscreen/YouTube/Australian Open TV

Australijski novinari baš hoće da naprave aferu o navodnoj "razmeni reči" Novaka Đokovića i njihovog Nika Kirjosa, bez obzira što je Srbin na konstantne napade samo jedan jedini put odgovorio da ga ne zanimaju komentari 47. igrača sveta.

Možda će vas zanimati

Naravno, Kirjos se odmah oglasio i posle "nemanja komentara", dao dugačak odgovor i čestitao sam sebi, a tamošnji mediji sada su probali da uvuku i Stefanosa Cicipasa u te izmišljene dve strane.

Podsetimo, Đoković je samo jednom odgovorio na brojne prozivke Kirjosa, koje traju godinu dana, ali tamošnja novinarka je to predstavila kao "verbalnu razmenu vatre".

Njeno prvo pitanje je glasilo: "Jednom ste rekli da ljudi ili mrze ili vole Kirjosa i da nema sredine. Da li to isto važi za Novaka?". Naravno, Cicipas se zbunio...

"Novak? Ne znam. Ne mogu da odgovorim na to... Nemam dovoljno povratnih informacija... A imam i pametnija posla, iskreno", odgovorio je zbunjeni Cicipas.

Novinarka se nije zbunila, već je odmah nastavila: "Kao igrač, šta misliš o toj njihovoj verbalnoj razmeni vatre i prepucavanju?".

Cicipas je zbunjeno odmahnuo rukom.

"Mogu da rade šta god hoće... Sa igračke strane, Nik voli da govori neke stvari, koje mogu biti istinite, neke mogu biti preterane. Nema filter, govori sirovo. Mislim da ima mozak, kada kaže neke stvari... Teško je govoriti. Mislim da je svestan nekih gluposti koje je pravio i koje ne može negirati. Imao je nešto u prošlosti za šta se može reći da je istinito", zbunjeno je govorio Cicipas u pokušaju da pruži smisleni odgovor.

Nadamo se da će se tamošnji mediji uskoro okrenuti tenisu konačno...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC