• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinji najveća kazna u istoriji! Vimbldon udario po džepu Kristinu, nadmašila čak i Kirjosa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekada najbolja dubl igračica svijeta ispala već u prvoj rundi, a organizator je kaznio zbog ponašanja njenog tima.

 Srpkinji najveća kazna u istoriji! Vimbldon udario po džepu Kristinu, nadmašila čak i Kirjosa! Izvor: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Francuska teniserka srpskog porijekla Kristina Mladenović (28) kažnjena je tokom ovogodišnjeg Vimbldona novčanom kaznom koja je najveća u istoriji turnira. Incident za koji je ona dobila kaznu izazvao je član njene porodice!

Možda će vas zanimati

Nakon poraza na samom početku turnira Kristina Mladenović i njena porodica željeli su što prije da napuste kompleks. Riješili su da to urade u ''sopstvenoj režiji'', što ove godine nije dozvoljeno, pa im je organizator skrenuo pažnju na taj detalj.

Neko od članova porodice francuske teniserke koja je porijeklom iz Srbije bio je iznerviran što moraju da čekaju organizovan prevoz kako bi napustili Vimbldon. Tokom čekanja je došlo do nervoze i verbalnog napada, a ubrzo je reagovalo obezbjeđenje.

Epilog priče je kazna od 7.500 američkih dolara, najveća u istoriji turnira. Dosadašnji rekorder bio je Nik Kirjos koji je za dva incidenta platio ''samo'' 5.500 dolara.

Kristina, koja se posljednjih godina više fokusirala na karijeru u dublu, igrala je u paru sa Mađaricom Timeom Baboš. Iako je ovaj tandem imao dobre rezultate u prošlosti, sada su već u prvoj rundi elimisane od Zarine Dijas i Arine Rodionove (6:1, 6:2).

Mladenović je specijalista za dubl takmičenja (osvojila Rolan Garos ove sezone), a tokom karijere ima devet grend slem finala u ženskog (pet titula) i četiri u miks kategoriji (dvije titule), gdje je napravila sjajnu saradnju sa još jednim teniserom srpskog porijekla, Danijelom Nestorom.

Ove godine na Vimbldonu, koji joj nije baš omiljeni turnir, završila je i takmičenje u singlu već u prvom kolu. Od nje je bila bolja Elena Ribakina (6:4, 6:0).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC