• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prije tri godine se opraštao od tenisa, sad je preživio maraton: Marej zadržao suze poslije drame od četiri sata (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Britanac je uspio!

 endi marej u drugom kolu australijan opena Izvor: Fonet/AP/Andy Brownbill

Nevjerovatna priča Endija Marija! Nekada najbolji teniser svijeta, koji je nedavno stao u odbranu Novaka Đokovića, plasirao se u drugo kolo Australijan opena.

I to na kakav način! Prije ravno tri godine, mislio je da je na Australijan openu odigrao posljednji meč u karijeri, a sada je savladao Nikoloza Basilašvilija u maratonskom meču!

Možda će vas zanimati

Marej je slavio 3:2 protiv Gruzijca, po setovima 6:1, 3:6, 6:4, 6:7, 6:4 i tako se plasirao u drugo kolo. Bio je to iznurujući meč za Mareja, danas 113. igrača svijeta.

Ipak, uspio je. Poslije izgubljenog četvrtog seta u neizvjesnom taj-brejku (5:7), uspio je da smogne snage i da u odlučujućem setu već na startu stigne do presudnog brejka.

Marej je poslije poraza u Melburnu 2019. govorio da je moguće da je odigrao posljednji meč u karijeri, ali Britanac je poslije silnih operacija i problema sa povredama uspio da se vrati tenisu.

Sada će igrati protiv kvalifikanta Tara Danijela u narednoj rundi, a ne iznenađuje da je Marej bio vrlo emotivan poslije pobjede, zadržavajući suze peškirom nakon velikog trijumfa.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC