• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabrinjavajuće riječi Vajde o Novaku - ovo će imati značajne posljedice na njega! Trener se uplašio za Đokovića

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Marjan Vajda se oglasio i poručio da se brine za Đokovića, ali da opet vjeruje u njega.

 marjan vajda o novaku đokoviću u australiji Izvor: Profimedia/Andrew Schwartz

Slovački trener Marjan Vajda nije se oglašavao u medijima dok je Novak Đoković vodio bitku za ulazak u Australiju kako mu ne bi napravio problem, a sada je odlučio da progovori!

U intervjuu za slovački "Sport" poručio je da mu nije jasno zbog čega su Australijanci poništili Novakovu vizu, dodavši da odavno nije vidio "takvu nepravdu". Uz sve to optužio je medije, posebno australijske, da su u velikoj mjeri krivi za manipulaciju informacijama.

Možda će vas zanimati

"Moja prva reakcija? Šok, patnja, velike emocije... Ne znam ni kako bih psihički podnio da sam bio tamo", rekao je Vajda koji nije bio predviđen za prvi grend slem pošto je uz Đokovića bio Goran Ivanišević.

"I kod kuće u Bratislavi mi je bilo teško, nisam dobro spavao i nisam vjerovao da tako nešto može da se desi. Svi su znali da je tamo otputovao samo sa jednim ciljem - želio je da igra na prvom grend slemu u godini i da brani trofej...", pojasnio je trener koji je uz Novaka od 2006. godine uz manje prekide.

Iako fizički nije bio prisutan uz Đokovića, Vajda je stalno bio na vezi sa srpskim teniserom i bodrio ga je zbog "nezdrave i nepravedne odluke" koja je zasnovana na nečemu što srpski as nikada nije ni rekao.

"Pisali smo jedno drugom, nismo razgovarali telefonom. Slao sam mu ohrabrujuće poruke. Ne mogu da zamislim kako je to podnio, mora da je mnogo patio. Ponizno je podnosio sve mjere, ali ono što su mu uradili mora da je ostavilo traga. To je bio politički proces. To će svakako imati značajne posljedice, to je bio napad na njegovu privatnost, njegovu porodicu...", poručio je Vajda.

Zašto su se u Australiji toliko plašili Novaka Đokovića?

"To je bolesno, pogrešno, to je i dokaz duge izolacije. Australija forsira politiku zatvaranja, a to je sada posljedica oštrog sprovođenja vakcinacije. To je posljedica postavljenih pravila, a u stvaranju i kvarenju javnog mnjenja i odnosa sa Novakom su posebno pomogli mediji."

Anketa

Da li će se Novak vakcinisati posle odluke da je obavezna za grend slemove?

  • Mislim da hoće!

    26.98% (58)

  • Ne verujem...

    53.95% (116)

  • Sigurno će probati da dobije izuzeće

    19.07% (41)

Da li će se Novak vakcinisati posle odluke da je obavezna za grend slemove?

Rezultati


Šta je sljedeći korak za Novaka?

"Nisam se čuo s njim otkako je stigao u Beograd. Niko ne zna. Sigurno je da će objaviti da će uraditi ono za šta misli da je dobro. Jasno je da ga je ovo psihički pogodilo, dugo će ga boljeti i teško će mu to izbaciti iz glave. Međutim, svog klijenta poznajem veoma dobro. Novak je jak, nepokolebljiv i još nije rekao posljednju riječ u tenisu."

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC