• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivna poruka crveno-bijelih za Dejana Savića: Nikad nisi otišao, ti si zvijezda i to ona najsjajnija!

Autor Haris Krhalić

Trofejni stručnjak se vratio u klub sa kojim je prije skoro pune decenije bio na vrhu Evrope.

 Poruka Zvezda Dejanu Saviću Izvor: MN PRESS

Nakon odlaska Mirka Vičevića sa klupe Crvene zvezde klub je doveo najveće moguće pojačanje! Na čelo ekipe vratio se selektor Srbije Dejan Savić.

On je bio trener crveno-bijelih u sezoni 2012/13 kada je uzeta titula šampiona Evrope, a sada je klub emotivnom porukom dočekao povratak Savića na klupu.

Trofejni stručnjak još nije vodio ekipu na meču, ali je gledao sa tribina kako tim koji će preuzeti pobjeđuje Novi Beograd. Pogledajte detalje sa tog meča:

Saopštenje kluba prenosimo u cijelosti. 

"Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki... Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvijezdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo . Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvjezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope...

Gotovo je izlišno pisati da je za pobjedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobjednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – pobjedom , kao čovjek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvijek uči, pred tobom je put i izazov . Da među djecom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki - mi Zvezdaši smo uvijek „ žedni“ trofeja. Umjesto riječi zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači", stoji u saopštenju kluba. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC