• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đere želi novu senzaciju, sada će imati najveći izazov!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Imajući u vidu da nema ni Rafaela Nadala ni Novaka Đokovića, Đere će u 3. kolu Monte Karla imati možda i najtežeg mogućeg protivnika na zemljanoj podlozi.

 laslo đere protiv stefanosa cicipasa u monte karlu Izvor: Profimedia

Novak Đoković se poslije mesec i po dana vratio na teren i nije se proslavio nastupom u Monte Karlu. On je odmah izgubio u svom prvom meču, protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

Ali to ne znači da pojedinim srpskim igračima ne ide dobro u Kneževini - Laslo Đere se plasirao u treće kolo turnira, tako izjednačivši svoj najbolji rezultat na turnirima iz Masters 1000 serije!

Možda će vas zanimati

Đere je u srijedu u drugom kolu turnira savladao Lorenca Sonega, 26. tenisera svijeta. Bilo je 2:0, po setovima 6:4 i 6:4 za srpskog tenisera.

Odlično je Đere počeo meč, stigao do duplog brejka i poveo 4:0, a do kraja seta je Italijan uspio da samo malo smanji zaostatak. U drugom je presudio brejk u devetom gemu i Đere je tako stigao do sigurne pobjede.

U narednoj rundi će imati težak posao - igraće protiv Stefanosa Cicipasa, petog tenisera svijeta i finaliste Rolan Garosa prošle godine.

Đere je do trećeg kola na mastersima stizao 2019. u Indijan Velsu i Madridu, a u Monte Karlu je upravo poboljšao svoj najbolji rezultat. Trenutno je projektovan na 49. mjesto ATP liste, što bi bio skok od čak 13 pozicija!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC