• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal možda propušta Rolan Garos: Leti za Pariz sa ljekarom, ali je u očajnom stanju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal će dati sve od sebe da se oporavi na vrijeme za drugi grend slem u sezoni, ali je veliko pitanje da li će to uspjeti.

 Rafale Nadal propušta Rolan Garos Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je sjajno počeo sezonu, osvojio je svoj 21. grend slem pehar, nastavio je sa pobjedama, ali onda je nastavila da ga muči povrijeđena noga. 

Vratio se na teren u Rimu, ali je ispao od Denisa Šapovalova i zabrinuo svoje navijače jer je jedva završio taj meč. Istakao je da povreda nije novost i da on jednostavno mora da živi sa njom, ali sada je veliko pitanje da li će nastupiti na svom omiljenom turniru.

Možda će vas zanimati

Nadal ima 13 titula na Rolan Garosu, a sada španski mediji prenose da nije sigurno da će nastupiti ove godine. Kako je javila "Marka" najbolji španski teniser svih vremena će u srijedu odletjeti u Pariz zajedno sa svojim ljekarom Anhelom Ruizom Kotorom. Tamo će zavisno od situacije napraviti strategiju za drugi grend slem sezone. 

"Da li ću ići na Rolan Garos? Ja nisam povrijeđen, ja sam igrač koji živi sa povredom, to proživljavam svakog dana. Zaista je teško", priznao je on nedavno.

Uz taj konstantan bol u stopalu muči ga i povreda rebra, a desni lakat i lijevo rame, kao i desni zglob ruke i oba koljena ga povremeno muče i ranije ih je ozbiljnije povređivao.

Sada, ostaje da se vidi da li će uspjeti da se oporavi do 22. maja. Ima još nedjelju dana, ali iako je sjajno izgledao sve do finala Indijan Velsa sada ga čekaju mečevi na sporijoj podlozi i potencijalno u pet setova i pitaje je u kakvoj će formi biti sve i da zaigra u Parizu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC