• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prelijepa teniserka (28) otišla u penziju: Osvojila Vimbldon i olimpijsku medalju, ali sad joj je svega dosta (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Lora Robson je odlučila da prevremeno završi tenisku karijeru, nakon brojnih problema sa povredama koji su je godinama mučili.

 Lora Robson prekinula karijeru Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/laurarobson5

Britanska teniserka Lora Robson iznenadila je tamošnju sportsku javnost, potvrdivši u ponedjeljak da je odlučila da završi karijeru.

Ova 28-godišnja djevojka iz Londona, koja je profesionalnu karijeru počela sa 14 godina, odlučila je da zbog brojnih povreda ode u prevremenu igračku penziju.

Lora Robson je bila najveća teniska nada Velike Britanije. Predviđali su joj se najvažniji trofeji, kada je sa 14 godina osvojila juniorski Vimbldon u konkurenciji djevojčica koje su bile i po četiri godine starije. U isto vrijeme, davne 2008. godine, postala je profesionalna teniserka, neki bi možda rekli čak i prerano, imajući u vidu njene godine.

Tokom karijere je uspjela da uradi mnogo toga, iako je zbog brojnih problema sa povredama najčešće bila daleko od ostvarivanja punog potencijala.

Najbolji renking joj je bilo 27. mjesto WTA liste, međutim, Lora je uspjela da postane prva Britanka koja je stigla do 4. kola nekog grend slema u 21. vijeku, a 2012. je u svom Londonu osvojila i srebrnu olimpijsku medalju u miks dublu sa Endijem Marejem.

Posljednjih godina je daleko više vremena provodila kao stručni konsultant na britanskim televizijama tokom teniskih turnira i čini se da će to biti njena naredna karijera...

Ovo je Lora Robson:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC