• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO KADA NOVAK ĐOKOVIĆ IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: Organizatori mu izašli u suret, dobra vijest za Noleta i Srbe

Autor Milutin Vujičić

Poznato je kada Novak Đoković prvi put izlazi na teren na Australijan openu 2023. godine i gdje je televizijski prenos.

 Novak Đoković teremini na Australijan openu Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković imao je više nego povoljan žrijeb na Australijan openu, a sada su organizatori obradovali i navijače u Srbiji. Svi dobro znamo da je prvi grend slem uvijek "nezgodan" za srpske navijače zbog termina u kome se igraju mečevi, ali će za početak Đoković igrati baš kada najviše odgovara nama u centralnoevropskoj vremenskoj zoni, odnosno to je i po njegovom ukusu zbog temperature!

Novak Đoković će protiv Roberta Karbeljasa Baene igrati u utorak, ne pre 10.30 po vremenu u Srbiji. Po lokalnom vremenu, to će biti drugi meč noćnog programa na njegovoj omiljenoj "Rod Lejver areni", a prenos je na Eurosportu.

Noćni program u Melburnu počinje u 19 časova po lokalnom vremenu, što je devet ujutru u Srbiji, a od ranije je poznato da i Đoković više voli da igra u tom terminu pošto tada temperature nisu visoke kao tokom dana. Prvi meč noćnog programa na "Rod Lejveru" igraće Tamara Zidanšek i Ons Žabur, dok će poslije toga Đoković konačno zaigrati pred melburnskom publikom, prvi put još od 2021. godine kada je osvojio devetu titulu na Australijan openu.

Đoković je još od kraja prošle godine u Australiji kako bi se lakše aklimatizovao, tako da je odlučio da igra u Adelejdu, i osvojio je taj turnir, dok je u Melburnu za sada igrao samo humanitarni meč protiv Nika Kirjosa i publika je bila oduševljena.

"Ne, ne osjećam se kao zlikovac. Prilično je specifično, možda prema medijima koji su me tako oslikavali. To je prošlost sada, ništa slično ne osećam ove godine", poručio je Novak Đoković uoči početka Australijan opena dodavši da vjeruje da će publika biti uz njega kao nekada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC