• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz VK Banjaluka objasnili svoju odluku o povlačenju iz Prve B lige Srbije: Glavni razlog je novac

Autor Haris Krhalić

Predsjednik VK Banjaluka Slobodan Grahovac otkrio je zbog čega se njegov klub povukao iz takmičenja.

 Slobodan Grahovac o povlačenju VK Banjaluka Izvor: Screenshot

Jutros je Vaterpolo savez Srbije obavijestio sve učesnike Prve B lige Srbije da VK Banjaluka neće nastupati u preostalom dijelu sezone.

Kontaktirali smo predsjednika ovog kluba, dr Slobodana Grahovca, koji nam je otkrio zbog čeka se njegova ekipa povukla iz ovog takmičenja.

"Glavni razlog je novac. Mi moramo platiti prevoz i kompletan pansion klubovima iz Srbije te naravno sudijama i delegatima", otkrio nam je Grahovac pa nastavio:

"Pisali smo institucijama one nisu stale iza nas pa sam ja lično zadnjih nekoliko godina plaćao troškove vlastitim sredstvima to je veliki novac jer utakmica u Banjaluci nas košta između tri i četiri hiljade KM, a ja lično platim više od pola pa pomnožite to sa brojem kola".

"Mi smo za fer i korektne odnose i svi koji me znaju, znaju da sam u pravu", zaključio je predsjednik VK Banjaluka Slobodan Grahovac.

On je dodao kako će u narednom periodu detaljnije objasniti odluku svoga kluba.

Što se tiče rezultata koje je ovaj tim postigao u međusobnim susretima protiv ekipa u grupi za plasman od 7. do 12. mjesta Prve B lige će biti obrisani u skladu sa Pravilnikom o vaterpolo takmičenjima VSS.

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maki

Doktor koji je mnoge parove usrećio pomogavši iznošenje trudnoće, zna svoj posao i jako je pošten. Kao sportski radnik teško da može da se ponaše isto jer kad vidimo na bazenu na šta su izrasle te mlade generacije, kako razvaljuju kabine, lupaju, strašno. I treba im jak autoritet

ukc

Kao doktor nije tema, kao sportski radnik dno dna. Ponašanje nula, vaterpolo je pokušao uništiti, da nije Borca o vaterpolu bi znao on i njegovi uhljebi. Dovoljni si zla nanio djeci, klubovima i drugim ljudima u sportu, smakni se i pusti ljude da rade, ako možeš pomoći pomozi, ako ne možeš nemoj ni odmagati. Dobio si para od institucija da si mogao lige šampiona igrati, ti znaš šta si sa njima radio.

Pix

Jako dobar ljekar.

Hahaha

Baš mi ga nešto žao, da nebi možda trebalo da mu grad i vlada ulete par stotina hiljada maraka za njegov privatni klub. Pri tom, na bazenu se ponaša ko da je njegov privatni bazen, suzi onu stazu za rekreativce na dva metra, kako da se tu pliva. A rukovodstvo bazena ne reaguje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC