• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"JA PLAČEM, KAD ETO GA NOVAK!" Natalija napravila čudo, pa je poslije ispadanja tješio Đoković

Natalija Stevanović je imala sjajan susret nakon ispadanja sa Vimbldona, naletjela je odmah na Novaka Đokovića.

 Natalija Stevanović izjave nakon ispadanja sa Vimbldona Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/Wimbledon/printscreen

Natalija Stevanović je napravila najveći rezultat u karijeri plasmanom u treće kolo Vimbldona gdje je uspjela da namuči dvostruku šampionku Petru Kvitovu, ali na kraju su je kiša i neke loše sudijske odluke sprečile da napravi još jedno iznenađenje.

Poslije meča je za "Sport klub" otkrila da je nakon što je meč završen ona pustila i suzu, a onda se tu pojavio Novak Đoković. Prišao je o srpskoj teniserki najbolji svih vremena i pružio joj je podršku, a sada je otkrila i kako je izgledao njihov susret.

"Joj jeste, sreli smo se. Baš smo se ovih dana mimoilazili i sada samo što sam izašla sa meča bila sam puna emocija, dozvolila sam sebi i koju suzu jer je bio gotov turnir za mene. Tada baš kad sam sjela na biciklu - eto ga Nole", počela je priču Stevanovićeva pa nastavila: "Ja onako polu u suzama... I on me pitao šta je bilo i kada su mu rekli da sam izgubila zagrlio me. Ja tad - vuf! 'Ma nemoj sada čovječe, bre, ti igraš danas meč, fokusiraj se danas na sebe. Nisu ovo ni tužne ni radosne suze.' On je rekao - Samo napred mala! I nastavio svojim putem čovjek", otkrila je ona. 

Stevanovićeva je istakla i da će novac dobijen od nagrada na turniru iskoristiti da vrati dugove koji su se nagomilali tokom karijere, a sada je čeka odmor, pa nastavak sezone. Za sada je prijavljena za turnir u Argentini za tri nedjelje, ali nije isključeno da ona dobije pozive za neke veće i bolje turnire zbog igara u Londonu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC