• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE MOGLO GORE! Objavljeno kada Đoković i Đere igraju na US Openu

Srpski derbi u najgorem terminu.

 Đoković Đere US open termin Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Laslo Đere igraće u noći između petka i subote meč 3. kola US Opena. "Srpski" derbi je drugi na programu koji počinje u 1 čas, pa je teško očekivati da će početi prije 2.30 ili 3 časa po vremenu u Srbiji. To znači da će poslije nastupa od pet ujutru prema srednjoevropskoj satnici u ponedjeljak, kao i od 20 časova u srijedu, Novak ponovo da igra pod reflektorima na stadionu "Artur Eš" i to onda kada navijačima u Srbiji najmanje odgovora.

Pobjednik meča Đoković - Đere igraće u 4. kolu protiv Čeha Jiržija Veselog ili protiv hrvatskog kvalifikanta Borne Goja. Novak i Laslo dosad su odigrali samo jedan međusobni meč, na "Srbija Openu" prošle godine i Nole je pobijedio poslije preokreta - 2:6, 7:6, 7:6.

Ovog puta, njihov okršaj biće odigran na njujorškoj sceni i sigurno će to biti duel za uživanje, nakon što je Novak u prva dva kola pobijedio Francuza Aleksandra Milera 3:0 i Španca Bernabeua Zapatu Miraljesa, takođe 3:0. U istom dijelu "kostura", Laslo je u prvom kolu eliminisao Amerikanca Brendona Nakašimu, a u drugom Francuza Iga Gastona, rutinski, takođe u tri seta. Đere je četvrti put u trećem kolu nekog grend slem turnira i nikad nije prošao tu rundu.

Pogledajte

02:53
"NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE" Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC