• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRAO SAM SA NOVAKOM I ALKARAZOM, OVO MORAM DA KAŽEM! Zverev zastao, pa objasnio zašto NIKO ne može sa njima da igra!

Autor Dragan Šutvić

Aleksander Zverev je sumirao zašto su Novak Đoković i Karlos Alkaraz trenutno najbolji na svijetu.

 zverev o alkarazu i đokoviću  Izvor: YouTube/US Open Championships/Screenshot

Kada je održan žrijeb za US Open, mnogi su se nadali da će poslije dvije nedjelje turnira doći do obračuna Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza i sve smo bliži ostvarivanju takve prognoze. Đoković i Alkaraz su izbacili po pet protivnika na dosadašnjem turniru i sada im preostaje još po samo jedna prepreka do "već viđenog finala", tako da ako savladaju Šeltona i Medvedeva, gledaćemo pravi spektakl u nedjelju na "Artur Ešu".

Toga je svjestan i Aleksander Zverev koji jednostavno nije mogao da pruži nikakav otpor Karlosu Alkarazu u četvrtfinalu turnira, dok je prethodno u Sinsinatiju "osjetio moć" i Novaka Đokovića. Zbog toga je bio možda i najpozvaniji da prokomentariše nivo tenisa koji pružaju dvojica najboljih na svijetu.

"Igrao sam sa Novakom u Sinsinatiju, igrao sam sa Karlosom ovdje na US Openu... Mislim da imaju veoma sličan nivo igre. Ima stvari koje Novak bolje radi, ima nekih koje Karlos bolje radi. Obojica su na posebnom nivou, iznad svih ostalih. Svi mi ostali moramo da ih sustignemo, toliko je jednostavno", poručio je otvoreno Nijemac nakon malo razmišljanja, evidentno i utučen zbog toga što nije bio ni blizu da ugrozi ijednog od njih dvojice.

S druge strane Danil Medvedev, naredni rival Karlosa Alkaraza, ne mari mnogo za dvojicu najboljih i misli samo na sebe. Tako je izjavio da vjeruje da niko nije nepobjediv i da će to pokušati da pokaže već na ovom US Openu. Prva naredna prepreka je upravo Alkaraz.

"On ima sve udarce, ima nevjerovatnu snagu u odnosu na druge. Ipak, za oko 97 odsto igrača je teško da mene probiju svojom igrom. Uvijek sam tu, uvijek trčim... A on ima snagu, vidjećemo. Za neke koliko god da se trudite, ne možete sa njima, ali svi su pobjedivi. Pobjeđivali su Novaka, pobjeđivali su Rafu na šljaci, što je gotovo nemoguće. Isto je sa Karlosom, kad god igram sa njim igram da pobijedim", poručio je Medvedev.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC