• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka Đokovića šokiralo pitanje: Koji lijek uzimam? Ne mogu to da otkrijem!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novaka iznenadilo pitanje na konferenciji za novinare u Parizu.

 Novak Djokovic o leku za stomacni virus Izvor: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Parizu pobijedivši u nedjeljnom finalu Grigora Dimitrova, a poslije meča održao je zanimljivu konferenciju za novinare. Tamo je bio suočen i sa pitanjima o svom zdravstvenom stanju, s obzirom na to da je u Francuskoj imao problem sa stomačnim virusom i uspješno ga je prebrodio iako je svakog dana od srijede od nedjelje igrao naporne mečeve.

Jedan novinar postavio mu je s tim u vezi zanimljivo pitanje: "Novače, vjeruj mi, veoma je ozbiljno. Supruga mi je poslala tekstualnu poruku i pitala me da li možeš da joj kažeš kako si se oporavio i koju vrstu lijekova si uzeo, jer mnogi imaju problema sa stomakom. Ona nažalost ima velike probleme s tim i pitala me je da li Novak može da pomogne. To je moje pitanje za tebe".

Novak je saslušao ovaj neobičan zahtjev, pa se nasmijao. "Ne mogu. Nisam doktor, pa ne mogu da dajem medicinske savjete", rekao je Đoković kroz osmijeh.

"Kao što znate, svi smo drugačiji, ali znajte da je u mom slučaju hidratacija ključna za sve. Ipak, iskreno, ne mogu da govorim u ime vaše supruge ili bilo koga, koja će mu ishrana pomoći, a koja neće", dodao je Novak.

Nole je otkrio probleme sa kojima se suočio i zbog kojih je u Parizu, kako je već naveo, "bio duže na šolji u toaletu nego na terenu". "Nisam ovih dana mogao mnogo da jedem, tako da bih jeo otprilike jednom dnevno, a onda poslije toga ne bih ništa jeo. Samo sam bio na tečnostima, jer je bilo šta što sam uzeo 'izlazilo' veoma brzo", nasmijao se još jednom Đoković.

Novak je nastavio u dahu. "To što sam profesionalni sportista i što se nisam predavao, već sam crpio energiju iz adrenalina dalo mi je dodatnu motivaciju da istrajem. Ali naravno, doživljavam iste stomačne probleme kao i svi drugi. Možda je kod mene to trajalo kraće nego kod vaše supruge, nisam siguran da li je to bilo tri ili četiri dana mučenja. Danas je prvi dan da sam osjetio da je to iza mene. I izvinite, ne mogu da dam nikakve ljekarske savjete i ne mogu da preporučujem lijekove. Nema lijeka, pretpostavljam", nasmejao se Novak još jednom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC