• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada Novak igra finale i ko ga čeka? Spremni za još jedan spektakl? Đoković i te kako jeste

Biće to sigurno meč od kojeg staje dah - za titulu!

 Kada Novak Đoković igra finale Završnog mastersa Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković pobijedio je Karlosa Alkaraza u polufinalu Završnog Mastersa u Torinu i zakazao finalni duel protiv Italijana Janika Sinera za nedjelju od 18 časova, na istom mjestu! Nole je dominantno ušao u meč za prestižni trofej, koji je osvojio i prošle godine i još pet puta ranije, pa u tome drži rekord zajedno sa Rodžerom Federerom, takođe šestostrukim prvakom.

Interesantno je to da je Janik Siner već mogao da izbaci Novaka Đokovića sa ovog turnira, da u posljednjem kolu grupne faze nije pobijedio Danca Holgera Runea poslije prave drame u tri seta. Sa već izborenom kartom za polufinale, u kojem je pobijedio Danila Medvedeva, Italijan je ipak odigrao pošteno i do kraja protiv borbenog Danca, za koga nije imao milosti, već ga je izbacio sa turnira, a Novaka zadržao u Torinu. I ta drama kao da je dala dodatnu snagu i energiju Đokoviću da u subotu počisti sa terena Karlosa Alkaraza i da uđe u finale. Biće to pravi spektakl.

Đoković i Siner sretali su se do sada četiri puta, Novak je slavio u tri duela, a Italijan u jednom - baš na aktuelnom turniru u Torinu, u grupnoj fazi, u kojoj je slavio u tri seta i tako zakomplikovao Noletov put ka završnici, do koje je ipak stigao. Novak je prethodno slavio protiv trenutno četvrtoplasiranog tenisera svijeta na Vimbldonu ove i prošle godine, kao na Mastersu u Monte Karlu 2021. godine. Neka tako bude i u nedjelju, na još jednom velikom okršaju dvojice velikih tenisera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC