• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši teniser podigao buru: "Siner će poslati Novaka u penziju!"

Autor Dragan Šutvić

Bivši italijanski teniser Adrijano Panata vjeruje da će Janik Siner da "gurne" Novaka Đokovića u penziju.

 panata o đokoviću i sineru  Izvor: Francisco Macia / imago sportfotodienst / Profimedia

Novaka Đokovića poslaće u penziju Janik Siner i to već sljedeće godine. Tako tvrdi čuveni italijanski teniser Adriano Panata. Čovjek koji duže vrijeme kritikuje srpskog asa i često priča o njemu u negativnom kontekstu sada se oglasio ponovo i uvjeren je da će njegov sunarodnik da ima uticaj na kraj karijere Đokovića.

"Ako Siner dobije Đokovića još dva-tri puta u 2024. godini, onda će to da bude noćna mora za Novaka. To će da ga 'pogura' ka penziji", rekao je Panata u izjavi za tamošnji "Rai" i dodao je da se to već dešavalo u istoriji kada se Bjorn Borg povukao zbog Džona Mekinroa, a da je Mekinro to uradio kada se pojavio Boris Beker.

Đoković i Siner odigrali su šest mečeva do sada u karijeri. Posljednja tri imali su u razmaku od samo nekoliko nedjelja. Prvo je Janik u grupnoj fazi Završnog mastersa slavio, pa je onda Nole u finalu deklasirao Italijana i osvojio titulu. Onda su se susreli u polufinalu Dejvis kupa gdje je Đoković propustio tri meč lopte, a Janik je poslije toga donio titulu svojoj reprezentaciji. Prvi duel imali su u Monte Karlu 2021. godine kada je Novak slavio, isti ishod bio je godinu dana kasnije na Vimbldonu u četvrtfinalu, a Srbin je odnio pobjedu na londonskoj travi i ove godine u polufinalu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brazilac

Ima li se gdje kupiti taj prvi reket?

logicno

sljedeca je godina oprostajna sve drugo bi bilo kontraproduktivno zato molim bez nervoze ova ce oprostajna samo potvrditi sta vec znamo a ako bude igrao sa reketom sa kojim je raznio alkaraza i sinera u torinu mozda bude i kalendarski grend slem jer kao sto rece carlitos Novak je drugi nivo, a ako bude igrao sa reketom sa kojim samo mlati ko i svi drugi opet ce osvojiti nesto za lijep oprostaj

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC