• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pogledao na tribine pa se obratio Hrvatima: Svaka vam čast, ovo je vrijedno svakog aplauza!

Autor mondo.rs

Novak Đoković je odmah poslije meča pogledao na tribine i obratio se Dinu Prižmiću, njegovoj porodici i navijačima.

 Đoković pohvalio Prižmića i njegov tim Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković se propisno namučio u prvom kolu Australijan opena, pošto je pobijedio mladog 18-godišnjeg Dina Prižmića6:2, 6:7, 6:3, 6:4 tek poslije četiri sata igre. Nakon duela on je pozvao publiku da aplaudira Prižmiću, a odmah na terenu je u intrervju istakao koliko je impresioniran igrom 18-godišnjeg Splićanina. 

"On je zaslužio svaki aplauz, svaki pozdrav on je nevjerovatan, tako dobar i perspektivan u tako ranoj fazi karijere. Ovo je njegov momenat, uspio je da se bori iako je bio gubio 4:0 u posljednjem setu, Posebno je dobro igrao u drugom i trećem setu. Mnogo me je rastrčavao, mogu samo komplimente da mu uručim zbog načina na koji konstruiše svoju igru. Koristio je svaki centimetar terena! Nevjerovatan nastup jer ima samo 18 godina i nikada nije imao ovakvo iskustvo. Velike čestitke njemu, njegovoj porodici i stručnom štabu ovde. Ja svakako hoću da budem u njegovom uglu, nadam se da će me pozvati, jer sam siguran da će uraditi mnoge velike stvari", rekao je veliki Novak Đoković na kraju meča. 

Džim Kurijer, dvostruki osvajač Australijan opena koji ga je intervjuisao ga je upitao kako se osjeća u ovom momentu, da li je sve u redu sa njegovim zdravljem i formom. Znamo da ga je mučila povreda. 

"Imam 36 godina i dobro sam, zaista sam se trudio da uživam u ovom meču. Mnogo je bilo teških momenata, ali to je zbog Dina i njegove igre. Bio je jako fizički jak, bilo je dosta i klizavo. Imao sam neke dobre i neke loše momente, ali ovde sam iz godine u godinu i spreman sam. Imao sam jako malo vremena između sezona, ali sada ču se truditi da podignem formu", rekao je srpski teniser. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC