• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG OVOGA JE NOVAK NAJVEĆI! Nije htio aplauze, pokazao prstom na Prižmića: Hrvat ostao u čudu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako je Novak Đoković pokazao poštovanje mladom teniseru iz Hrvatske koji ga je pošteno namučio na otvaranju Australijan opena.

 Novak Đoković tražio aplauze za Dinu Prižmića Izvor: Eurosport/pritnscreen

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena uz mnogo muke. Fantastičan otpor pružio mu je mladi hrvatski kvalifikant Dino Prižmić koji je "natjerao" Noleta da igra četiri sata na otvaranju turnira, a tek u trećem setu Srbin je uspio da ga "slomi" - i to baš kada su pojedini sa tribina počeli da ga izazivaju na neprimjeren način.

Poslije toga, Prižmić jednostavno nije mogao da pruži više u četvrtom setu, ali je zaslužio Novakov aplauz. Kada su obojica prišla mreži, Novak Đoković je uputio nekoliko riječi "na našem" mladom Dinu Prižmiću, pozdravili su se i čestitali jedan drugom na sjajnoj partiji, da bi poslije toga Nole napravio neuobičajen potez. Kada je publika počela da aplaudira desetostrukom šampionu Australijan opena, Nole je pokazao reketom na Dina Prižmića i tražio da pozdrave i njega. Pogledajte:


Kada je vidio šta se desilo, Dino je ustao sa stolice i otpozdravio je publici zbog lijepog dočeka, tako da će uprkos porazu protiv najboljeg tenisera svijeta - imati uspomenu za sva vremena. Predstavio se na fantastičan način publici, pokazao da je nevjerovatan borac - i to protiv svog idola.

"Novak mi je jedan od najdražih tenisera, uz Bornu Ćorića. Imaju tu nevjerovatnu smirenost na terenu. Pokušavam da se ugledam na njih, da gledam šta rade i vidim da to nije lako. Treba tu mnogo rada. Moram da dodam i da mi je Goran Ivanišević čestitao", rekao je srpskim novinarima Prižmić nakon što je osvojio titulu na juniorskom Rolan Garosu prošle godine, nakon čega se potpuno okrenuo seniorskoj karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC