• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinera probali da isprovociraju pred meč sa Novakom! Htjeli da "zakuvaju", a Italijan im odmah zapušio usta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Janik Siner pričao je o Novaku Đokoviću pred polufinale Australijan opena.

 Janik Siner Novak Djokovic izjava pred mec Izvor: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Janik Siner stoji na putu između Novaka Đokovića i finala Australijan opena. Italijanski teniser do sada je šest puta igrao protiv srpskog asa i dobio je dva duela, uključujući i njihov posljednji susret u Dejvis kupu. U Melburnu igra odlično, nije izgubio nijedan set i nada se da to može da mu pomogne u duelu sa Srbinom. Njihov okršaj igra se u noći između četvrtka i petka po našem vremenu (4.30 ujutru).

Prije toga je u četvrtfinalu dobio Andreja Rubljova i potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. "Za ovo treniramo, da igrate protiv najboljih na svijetu. Očigledno je da Novak ima nevjerovatan rekord ovdje i za mene je zadovoljstvo što ću igrati sa njim, posebno u završnici turnira jer to čini stvari zanimljivijim. Radujem se meču, iako znam da će biti teško. Probaću da kontrolišem ono što mogu, a to je da dam 100 odsto sa pravim stavom i da se borim za svaku lopticu. Vidjećemo kako će se završiti, više od toga ne mogu da uradim, ko god da je na drugoj strani mreže. Probaću da se pripremim što bolje", rekao je Siner.

Izgledalo je da bi Rus mogao da mu uzme set, pošto je vodio sa 5:1 u taj-brejku, ali je na kraju Janik osvojio taj set i potom priveo duel kraju. "Jeste kasno završen meč, ali to nema nikakav uticaj, imamo dva slobodna dana između mečeva za odmor i pripremu meča. Dobro je što sam protiv Rubljova imao ovakav test, neizvjestan taj-brejk, takve stvari su ponekad potrebne. Čak i da sam izgubio taj set, skoncentrisao bih se na naredni."

Strani novinari pokušali su da ga "navuku" da priča o potencijalnom kasnijem završetku meča i tome da je meč mogao da traje i do 3-4 ujutru po lokalnom vremenu da je Rubljov dobio set. Janik to nije dozvolio, imao je spreman odgovor, nije želio da pravi bilo kakve alibi priče. "Igram dok se meč ne završi. Igrao sam meč četvrtfinala grend slema i vrijeme nije bitno. U mojoj glavi sam znao da ću imati dane za odmor ako pobijedim, bez obzira na to kada se meč završi. Jednostavno, ne gledam sat. Dobra vijest je što je termin bio u vrijeme kada odgovara navijačima u Evropi, što je za mene takođe bilo važno. Osjetio sam podršku svih i to je to", zaključio je Siner.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Novak Djoković
Izvor: Eurosport/screenshot
Izvor: Eurosport/screenshot

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

tinejdjer

Novak nikad nije zavrsio pubertet i to je dobro jer i u bibliji pise da samo onaj koji ostane djete u srcu je izabran ali dase yna uvjek ima ali Novak je naivan i vjeruje neljudima pa igra pogresnim reketom iako je Alkaraz koji je isto ostao djete u srcu znaci iskren fino rekao na finalu mastersa sta znaci kad Novak igra sa pravim reketom ali poslije sedam dana opet isti Novak uzme reket protiv Sinera sa kojim je izgubio u grupi mastersa i igra za reprezentaciju sa tim reketom a ne sa onim sa kojim ga je pomeo u finalu i Novak je u zalasku karijere nevjerovatne u svakom smislu jos uvjek djete koje hoce da pokaze da nije pogresilo sto je igralo sa tim reketom ali da nije taki mozda ni nebi bio najveci ikad

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC