• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak kasnio na trening, pa morao da ga prekine!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je trenirao samo pet minuta na otvorenom, a onda je počela kiša.

 Novak Đoković kasnio na trening, pa morao da ga prekine! Izvor: Profimedia/Paul Crock / AFP

Srpski teniser Novak Đoković saznao je da će protiv Janika Sinera u petak ponovo igrati u dnevnom programu, što je jako loša vijest za navijače u Srbiji, ali i za njega pošto se ponovo očekuje visoka temperatura kada izađe na teren "Rod Lejver arene". Ipak, nebo u Melburnu je prevrtlljivo, pa je Đokovića danas sačekala i kiša i pokvarila mu planove na treningu.

Istina, dijelom je i sam kriv. Trebalo je od 14.30 da trenira (4.30 po vremenu u Srbiji), međutim Đoković je iz do sada neobjašnjenih razloga kasnio 45 minuta i to mu je napravilo problem. Poslije samo pet-šest minuta tenisa sa sparing partnerom Sakalaridisom iz Grčke, počela je da pada kiša. Pokušali su Đoković i njegovi treneri da obrišu beton peškirima i da nastave trening, ali je kiša postajala sve jača i jača.

To je značilo da Đoković mora da napusti teren i trening je završio u jednom od zatvorenih terena u Melburnu, što nije idealna priprema za uslove koji ga čekaju u petak, pa ne čudi što je bio i pomalo nervozan. Ako je vjerovati vremenskoj prognozi, sutra se ne očekuje kiša, međutim ne možemo do kraja da budemo sigurni u tom.

Podsjetimo, Đoković u petak od 4.30 po centralnoevropskom vremenu igra protiv Janika Sinera za finale Australijan opena, dok se u drugom polufinalu - očekuje se oko 9.30 - sastaju Aleksander Zverev i Danil Medvedev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC