• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubice Stefana Savića su srpski fudbaleri! Jedan igrao i za Crvenu zvezdu, pa otišao u Kanadu! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Policija je objavila fotografije osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića, a u pitanju su srpski fudbaleri.

 Poznato ko je ubio MMA borca Stefana Savića Izvor: MUP Srbije/PrintScreen

Srpski MMA borac Stefan Savić preminuo je u noći 25. februara u Dunavskoj ulici u Beogradi usljed zadobijenih ubodnih rana. Uz njega je teško povrijeđen muškarac (32) koji je pokušao da ga odbrani, a napadači su u međuvremenu identifikovani. Kako je objavilo Ministarstvo unutrašnjh poslova u Beogradu, u pitanju su Vasilije Gačević (2001) i Marko Daničić (2001).

Objavljena su njihova imena i fotografije, a raspisana je i potraga i policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o njihovom kretanju i boravištu, da se što prije jave. U međuvremenu, saznalo se i da su dvojica osumnjičenih za ubistvo zapravo fudbaleri. 

Marko Daničić (21) je rođen u Zagrebu i nije poznato da li se u međuvremenu prestao baviti fudbalom. Igrao je za mlađe kategorije Grafičara i Crvene zvezde, a potom je 2020. godine prešao u srpsko-kanadski klub "Serbian White Eagles" iz Toronta. Na njegovom profilu na specijalizovanom portalu "Transfermarkt" ne postoje podaci da je igrao utakmice u posljednje četiri godine. Ujedno, Marko je i mlađi brat nešto poznatijeg Damjana Daničića, takođe bivšeg igrača Crvene zvezde, Grafičara, Dinama iz Zagreba, Varaždina, Vodžovca, OFK Beograda i sada Mladosti GAT. Bio je i mladi reprezentativac Srbije.

Što se tiče Vasilija Gačevića, u pitanju je bivši fudbaler koji je igrao za nekoliko manje poznatih klubova u Srbiji, njegov profil na "Transfermarktu" više ne postoji i to možda govori da je prestao da se bavi fudbalom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC