• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaboklo pričao o Žocu, pa zbrisao iz Partizana: Pogledajte njegovu posljednju izjavu, šta se desilo?

Pogledajte šta je Brunko Kaboklo izjavio pred odlazak iz Partizana.

 Kaboklo pričao o Obradoviću pa pobjegao Izvor: BC Partizan TV/screenshot

Dan uoči početka finalne serije Košarkaške lige Srbije (KLS) protiv Crvene zvezde, Partizan je saopštio da je ostao bez Bruna Kabokla. Brazilac je napustio ekipu samoinicijativno, pošto je bez pitanja otputovao u Orlando na pripreme svoje reprezentacije, zbog čega je Partizan pokrenuo disciplinski postupak protiv njega. U oštrom saopštenju, Partizan je rekao da se "nikad u svojoj istoriji" nije susretao sa takvim prestupom i da će učiniti sve da zaštiti sopstvene interese.

Da će se dogoditi nešto između Partizana i Kabokla, nije moglo da se zaključi u četvrtak protiv Mege. U ubjedljivoj pobjedi svog tima (96:68), Kaboklo je postigao 16 poena uz još osam skokova, a potom se dugo fotografisao sa mališanima i uošte navijačima Partizana koji su gledali meč u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nastavljam da učim, Željko je nevjerovatan trener, naučio me je mnogo toga. Zahvalan sam što sam dobio priliku da budem njegov igrač i da naučim toliko o košarci", poručio je Bruno Kaboklo poslije meča sa Megom.

Podsjetimo, ovo je veliki problem za Partizan pred finalnu seriju sa Crvenom zvezdom koja počinje u ponedjeljak, pošto su u timu od stranaca još samo Mateuš Ponjitka, Kevin Panter i Džejlin Smit. Takođe, Željko Obradović je otkrio da Panter ima problema sa koljenom, dok problem ima i Alen Smailagić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC