• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi reprezentativac BiH napustio Borac m:tel i preselio u Višegrad: Filip Stojanović ide na pozajmicu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Doskorašnje krilo Borca m:tel Filip Stojanović u narednoj sezoni braniće boje ekipe Višegrada, za koji će igrati kao pozajmljeni rukometaš banjalučkog kluba.

 Rukometaš RK Borac Filip Stojanović na pozajmici u RK Višegrad Izvor: Facebook/Handball Club Višegrad

Višegrad je potvrdio na društvenim mrežama da jć rukometaš Banjalučana, inače iz Kozarske Dubice, naredne sezone igrati u višegradskom klubu.

"Snaga, brzina, energija! Filip Stojanović, dinamično i efikasno krilo banjalučkog RK Borac m:tel pojačaće u narednoj takmičarskoj sezoni naš klub! Filip je standardni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i odlično se snalazi u odbrani. Filip će popuniti koloniju Dubičana u Višegradu! Dobrodošao u Višegrad", saopšio je višegradski klub.

Inače, Višegrad je prethodne sezone osvojio titulu šampiona u Prvoj ligi Republike Srpske i izborio plasman u bosanskohercegovačku rukometnu elitu.

Damir Hasanović, sportski direktor Borca m:tel, potvrdio je za MONDO da će Filipović u narednoj sezoni nastupati za Višegrad, ali je istakao da je u pitanju pozajmica s obzirom da s banjalučkim klubom ima višegodišnji ugovor.

"Odlučeno je da ode na pozajmicu, na njega ozbiljno računamo u budućnosti jer je odličan igrač i dobro dijete", rekao je Hasanović.

Podsjetimo, crveno-plave iz Banjaluke, koji su prethodne sezone osvojili Kup BiH i bili vicešampioni, napustio je veliki broj igrača - Milenko Rožić, Jan Sivka, Rade Rađenović, Vladislav Zalevski, Amir Muhović, Vlado Draganić i Slađan Subotić, a zajedno sa njima otišao je i pomoćni trener Goran Trkulja.

Došlo je i nekoliko novih rukometaša - lijevo krilo Jovan Todorović, povratnik iz dobojske Sloge, i desni bek Nikola Stevanović, koji u crveno-plave dolazi iz austrijske Alple. U Borac je takođe stigao i golman Ahmed Čabaravdić, kao i Crnogorac Filip Vujović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC