• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Delić vjeruje u novu pobjedu

Gorana Delića u subotu u Minhenu očekuje meč protiv Nijemca albanskog porijekla Šendrita Hotnjanija.

 BOKS: Delić vjeruje u novu pobjedu Izvor: MONDO

Profesionalni prvak Evrope u verziji Svjetske bokserske asocijacije (WBA) u kruzer kategoriji Goran Delić u subotu u Minhenu će se ponovo boriti protiv Nijemca albanskog porijekla Šendrita Hotnjanija. Delić je Hotnjanija već savladao u Boriku.

"U novembru prošle godine sam lako izašao na kraj sa njim i ne vidim razloga da i sada ne bude tako. Tada sam ga pobijedio ubjedljivo na poene 60:54. Bio sam u svih šest rundi bolji od njega što se vidi po bodovnoj razlici. On je odmah poslije meča tražio revanš. Nisam imao ništa protiv. Vjerujem da ću i ovoga puta u meču za prestiž koji je planiran u šest rundi zabilježiti trijumf i nastaviti pobjedonosnu seriju", rekao je Delić, koji je pripreme  obavio na Kozari.

"Sa treninzima sam počeo odmah poslije božićnih i novogodišnjih praznika, a završni dio priprema obavio sam u hotelu “Monument” na Mrakovici, gdje sam boravio dvije sedmice. Sa mnom je bio i moj veliki prijatelj kik-bokser Draženko Ninić, koji se priprema za oproštajni meč 27. aprila u “Boriku”, kao i treneri Vlado Milijević i Marinko Torbica. Sve je proteklo u najboljem redu i očekujem da tako bude i u subotu", dodao je Delić sa kojim u Minhen u svojstvu trenera putuje Draženko Ninić. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC