• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Janku najteže, Novak čeka Mareja

Tipsarević će vjerovatno imati najteži posao u drugom kolu. Žrijeb odlučio da Đokovića u polufinalu, po svemu sudeći, čeka Britanac.

 INDIJAN VELS: Janku najteže, Novak čeka Mareja Izvor: MONDO

Poslije srpskih teniserki i teniseri su saznali imena protivnika na turniru Matsers serije u Indijan Velsu, koji će za muškarce startovati u četvrtak.

S obzirom na to da su sva trojica predstavnika Srbije u singlu nosioci i da su slobodni u prvom kolu, neće izlaziti na teren prije vikenda.

Prvi reket svijeta i branilac titule Novak Đoković igraće u drugom kolu sa boljim iz duela Andrej Golubjev (Kazahstan) - Rik De Vest (Južna Afrika), a onda mu vjerovatno slijede mečevi sa Kevinom Andersonom (Južna Afrika), Florijanom Majerom (Njemačka), Tomašom Berdihom (Češka) i u polufinalu sa Endijem Marejom (Velika Britanija), koji ga je pobijedio nedavno u Dubaiju. Naravno, Novak će imati ovakav raspored ako ne bude iznenađenja.

A možda ga napravi baš 25. nosilac Viktor Troicki. Ako u drugoj rundi bude bolji od pobjednika meča Rajan Harison (SAD) - Flavio Ćipola (Italija) slijedi mu megdan sa Marejom, ukoliko četvrti nosilac sruši prvu prepreku što se naravno očekuje.

Janko Tipsarević imaće najteži posao na startu, jer ga očekuje susret sa Žilom Milerom (Luksemburg) ili talentovanim teniserom u usponu Bernardom Tomićem (Australija). Zatim bi mogao na Hrvata Marina Čilića, pa na Žoa Vilfreda Congu...

Nenad Zimonić i Majkl Ljodra su treći nosioci u dubl konkurenciji i u prvom kolu igraće protiv Rafaela Nadala i Marka Lopeza. Srpski par Đoković - Troicki takođe će odmjeriti snage sa Špancima, Marselom Granoljersom i Felisijanom Lopezom.

Glavni žrijeb izborio je i Amer Delić, teniser iz Bosne i Hercegovine.

Nagradni fond turnira u Indijan Velsu je 5.536.664 dolara.

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC