• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Tatran se revanširao Borcu m:tel

Rukometaši slovačkog Tatrana savladali su u Boriku ekipu Borca m:tel 33:24 (17:11) i tako im se revanširali za poraz u Slovačkoj.

 SEHA: Tatran se revanširao Borcu m:tel Izvor: MONDO

Borac m:tel je u decembru napravio iznenađenje i slavio u Prešovu rezultatom 35:31 što je bio prvi poraz slovačke ekipe u SEHA ligi, ali tri mjeseca kasnije ekipa Dragana Markovića nije uspjela da ponovi ovaj uspjeh.

U banjalučkoj dvorani Borik u ponedjeljak uveče Tatran je u meču 20. kola došao do zaslužene pobjede 33:24 kojom je ovjerio plasman na završni turnir regionalne lige.

Tatran je vodio glavnu riječ od samog početka ali Banjalučani su uspjeli da pariraju sve do posljednjih deset minuta, kada su se Slovaci sa 11:10 odlijepili na 17:11, prvenstveno zahvaljujući Letoncu Krištopansu koji je u prvom poluvremenu postigao osam golova, a tome je u nastavku dodao još pet.

Borac m:tel nije uspio u nastavku da preokrene rezultat i ozbiljnije zaprijeti golmanu Tatrana Jakubu Krupi koji je upisao 15 odbrana pa je banjalučki tim na kraju upisao osmi poraz u regionalnoj SEHA ligi.

Sljedeći ispit za ekipu Dragana Markovića slijedi već u srijedu kada dočekuje u Boriku šabačku Metaloplastiku.

BORAC m:tel – TATRAN 24:33 (11:17)

BORAC m:tel: Blažević (3 odbrane), Ljubišić (5 odbrana), Haseljić (2 odbrane), Sabljić 2, Panić 1, Tešić, Stojanović 3, Mikić 2, Mandić 1, Šubara 1, Obradović 3, Karačić 2, Trivundža 4, Čelić, Đukić 4, Vranješ 1.

TATRAN: Krupa (15 odbrana), Verkić (1 odbrana), Mažar 1, Hrstka, Urban, Krok 3, Krištopans 13, Radčenko 1, Kravčak, Kukrika 7, Čip 1, Guzi 2, Pejović, Antl 6.

(MONDO, foto: sportlive.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC