• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Tatran zasluženo slavio

Trener rukometaša Borac m:tela Dragan Marković čestitao slovačkom predstavniku na pobjedi u Boriku.

 Marković: Tatran zasluženo slavio Izvor: MONDO

Tatran se revanširao Borac m:telu za poraz iz prvog dijela sezone. Gosti su polovinom prvog poluvremena preuzeli igru u svoje ruke i zasluženo došli do pobjede.

"Tatran je zasluženo pobijedio, jer je bio bolji od prvog do posljednjeg minuta. Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu, u kojem smo promašili mnogo zicera. Nakon toga se bilo teško vratiti u igru. Oni su bili mnogo precizniji u šutu, a naši golmani nesigurniji. Dešavaju se u rukometu ovakvi "blackouti", nismo bili neborbeni, ali više naših igrača nije imalo svoju noć i poraz, koji nam je teško pao, bio je neminovan", rekao je trener Borac m:tela Dragan Marković.
Prema njegovim riječima, ekipa što prije mora da zaboravi ovu utakmicu i fokusira se na meč protiv Metaloplastike, koji se u "Boriku" igra već u srijedu.
"Mi lošije od ovoga ne možemo. Teško je očekivati da ponovimo ovako slabo izdanje i zato očekujem da će protiv Šapčana to biti sasvim druga priča",dodao je Marković.

Strateg slovačkog predstavnika Đorđe Rašić otkrio je svojevrstan ključ uspjeha u drugom odmjeravanju snaga sa Borac m:telom.
"Borac m:tel nas je jedini porazio u Prešovu, a to je bio jedini naš neuspjeh još od, čini mi se, 27. novembra. Nakon te utakmice sam otišao u sobu, popisao sve naše greške u odbrani i napadu, analizirao sve akcije Banjalučana i sa tim papirom sam došao u svlačiniocu pred večerašnji duel. Igrači su ispoštovali dogovor i bilo je mnogo lakše igrati jer poslije dugo vremena nismo imali imperativ. Meni lično je puno srce što smo dobili veliku bitku u Banjaluci, u kojoj sam kao igrač Metaloplastike imao žestoke okršaje sa domaćinom. Nekada sam pobjeđivao, nekad gubio, ali to je rukomet. Zahvalio bih se Borcu na lijepom gostoprimstvu, ali i publici koja je došla u velikom broju, iako ponedjeljak nije baš dan za rukomet ", naglasio je Rašić.

Novi ispit za Borac m:tel je duel 20. kola SEHA lige protiv Metaloplastike, koji se igra u srijedu, od 18 sati.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC